Compania Grenke Renting este prezentă în România din anul 2007, funcționând în sistem de franciză până la preluarea de către Grupul GRENKE în vara acestui an. Decizia de a prelua franciza din România reprezintă confirmarea evoluției pozitive înregistrate pe piața locală și  vizează consolidarea operațiunilor grupului în Europa Centrală și de Est.
Grenke Renting este un furnizor de servicii financiare adaptate nevoilor personalizate ale companiilor, în funcţie de mediul în care activează. Pentru a evita blocarea resurselor financiare în achiziţia echipamentelor IT, Grenke oferă soluţii de finanţare pentru închirierea echipamentelor necesare. Până în acest moment, compania a încheiat peste 1.500 de contracte de închiriere în valoare de peste 18 milioane de Euro. Sucursala din România este condusă de Liviu Bănulescu și are în prezent 9 angajați.
Serviciile Grenke Renting se adresează companiilor de dimensiuni mici şi medii cărora le oferă beneficii precum: acces la tehnologii de ultimă generație, plata chiriei în paralel cu utilizarea produselor, posibilitatea planificării ușoare a costurilor pe termen lung și mai ales păstrarea lichidităților companiei.