„Perioada martie-iunie a fost deosebit de activă, cu noi proiecte atât în ţară cât şi peste hotare. Pe fondul interesului crescut al companiilor pentru soluţii de eficientizare a afacerii, şi noi am venit cu un portofoliu extins, graţie parteneriatelor semnate cu Panorama şi Infor, doi dintre cei mai mari producători de software de business din lume”, a declarat Adrian Bodomoiu,
Managing Director Wizrom Software.
Grupul Wizrom a terminat prima jumătate a anului cu un număr de 3.424 de clienţi, în creştere cu 7% faţă de aceeaşi perioadă din 2011. De asemenea, a fost menținută structura veniturilor: 31% din venituri au provenit din licenţe vândute, 34% din mentenanţă, 35% din alte servicii de business (analiză business, procese, dezvoltări personalizate, outsourcing, altele).

Grupul de firme Wizrom avea la 30 iunie 2012 un număr de 150 de angajaţi, pe fondul creșterii forţei de vânzări din iarnă cu 30%.

Înfiinţat în 1992, grupul Wizrom este specializat în soluţii software de gestiune a afacerilor. Grupul include Wizrom Software, Wizsalary şi are filiale în Republica Moldova şi Bulgaria şi un portofoliu de 3.424 de clienţi activi şi peste 31.000 de licenţe instalate.