Potrivit datelor companiei, “DENT ESTET Plan 12” este acordat în parteneriat cu Banca Transilvania pe o perioadă de un an, cu rate egale, dobândă şi comision 0% pentru pacient. “Am creat o soluţie financiară unică în România ce include şi o serie de alte avantaje precum gratuitatea la întocmirea planului de tratament sau posibilitatea accesării serviciului bancar direct în clinic”, spune Oana Taban, CEO al grupului de clinici DENT ESTET. Potrivit acesteia, este de așteptat ca 30% dintre clienţii activi să opteze pentru această soluţie până la finalul anului.
Pachetul de finanţare va fi disponibil şi în clinicile DENT ESTET 4 KIDS, pentru a le acorda sprijin financiar părinţilor care îşi doresc cel mai bun tratament stomatologic pentru copii. Pentru a beneficia de această soluţie financiară, clienţii trebuie să se prezinte cu buletinul într-una dintre clinici şi să completeze un formular, fără a fi necesară deplasarea lor la bancă. Tratamentul poate începe imediat, indiferent care este data stabilită pentru achitarea primei rate sau dacă valoarea tratamentului dintr-o anumită lună o depăşeşte pe aceea a ratei lunare.
Prin lansarea noului pachet, DENT ESTET anticipează o creştere cu 20% a vânzărilor pe toată gama de servicii. În plus, clienţii beneficiază gratuit de întocmirea planului de tratament şi simularea plăţii la prima consultaţie, precum şi de o reducere de 50% pentru Digital Smile Design, un program prin care aceştia pot vedea rezultatul final înainte de a începe tratamentul. Finanţarea se acordă pentru toate serviciile DENT ESTET. Pentru unele tratamente, clienţii “DENT ESTET Plan 12” primesc un certificat de garanţie de minimum 10 ani.
În primele șase luni ale acestui an, DENT ESTET a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 1,3 milioane de euro, în crestere cu 14,7% față de perioada similară a anului trecut. În 2011, afacerile au fost de 2,3 milioane de euro, pentru 2012 fiind estimată o creștere de 20%.