Dacă doriţi să vă îmbogăţiţi, ce exemplu mai bun puteţi avea decât Donald Trump? Cu multă perseverenţă şi talent, el a reuşit în toate investiţiile pe care le-a realizat, de la domeniul imobiliar până la televiziune. Iar cartea „Cum să faci avere“ vă învaţă cum să-i urmaţi exemplul şi să aveţi succesul pe care l-aţi visat dintotdeauna.

Reunind sfaturile mai multor autori, fiecare expert în domeniul său, lucrarea prezintă mai multe metode prin care vă puteţi asigura un viitor mai bun şi mai sigur. Informaţiile oferite în lucrare, alături de numeroasele exemple practice, în general extrase chiar din experienţele autorilor, sunt astfel foarte variate, fiecare cititor putându-le adapta propriului său domeniu sau propriilor sale preferinţe. Puteţi decide singur care este metoda cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Dacă doriţi să puneţi bazele unei afaceri, veţi afla care sunt elementele necesare creării unui plan realist şi eficient, precum și aplicării acestuia, utilizând resursele materiale şi umane potrivite şi, nu în ultimul rând, realizării unei dezvoltări continue.

Dacă doriţi să investiţi în domeniul imobiliar, veţi învăţa care sunt plusurile şi minusurile când vine vorba de închirierea unor spaţii publice, a unor clădiri de apartamente sau chiar a unor parcuri de rulote. Dacă doriţi să investiţi la bursă, veţi afla riscurile şi câştigurile asociate acţiunilor, obligaţiunilor sau fondurilor mutuale şi felul în care vă puteţi construi un portofoliu diversificat şi echilibrat.
Dacă doriţi să câştigaţi economisind pur şi simplu, veţi învăţa trucurile necesare pentru a evita cheltuielile inutile sau pentru a reduce inteligent şi legal taxele plătite.

Indiferent de direcţia pe care decideţi să o alegeţi, trebuie să ţineţi cont că exemplele prezentate aici, deşi bazate aproape în totalitate pe practică şi experienţă, vă pot ajuta doar într-o anumită măsură. Iar pentru a reuşi şi a urma exemplul lui Donald Trump, este nevoie de consecvenţă, răbdare şi, mai ales, de dorinţa continuă de a învăţa şi a vă informa. Numai aşa vă veţi afla şi dumneavoastră pe drumul ce duce spre succes.