Ce măsuri trebuie să ia angajatorii pentru a susţine productivitatea angajaţilor, investiţiile de 7,2 milioane de euro făcute de străini pe BVB în ultimele şapte luni şi relansarea economiei prin utilizarea banilor de la FMI pentru deficitul bugetar sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Productivitatea şi competitivitatea angajaţilor este grav afectată de stresul cauzat de criza economică. Companiile sunt sfătuite să ia măsuri pentru minimizarea acestor efecte, printre acestea numărându-se coachingul, consultanţa pshilogică pentru angajaţi, dar şi comunicarea mai clară a mesajelor interne, potrivit capital.ro.

În primele şapte luni din acest an investitorii străini au adus la Bursă 138,7 mil. euro prin achiziţionarea de acţiuni, în vreme ce vânzările s-au ridicat la 131,5 mil. lei, anunţă zf.ro.

BNR discuta „la nivel tehnic” utilizarea celei de-a doua tranşe din împrumutul de la FMI pentru acoperirea deficitului bugetar, a declarat, joi, guvernatorul băncii centrale, Mugur Isarescu, care consideră că acest lucru ar putea ajuta la relansarea economiei, informează dailybusiness.ro.

Alte ştiri importante din economie

Brokerii, prizonierii efectelor politicilor guvernamentale? (wall-street.ro)

BCE a menţinut dobânda cheie la 1%, conform aşteptărilor (money.ro)

Circuit de karting de 250.000 de euro (capital.ro)

Ministerul Turismului crede că sunt doar 25 de cafenele în România (ziare.com)

Procurorii vor decide dacă şeful OMV ar trebui acuzat că a facut tranzacţii bursiere pe bază de informaţii privilegiate (zf.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.