Reşedinţa numită Palatul Regal, una dintre cele mai scumpe proprietăţi americane, are 5.500 de metri pătraţi, 11 camere, 17 băi, o scară de marmură de 2 milioane de dolari şi primul cinematograf Imax privat din lume, care poate găzdui 18 spectatori, precizează Sotheby's Internaţional Realty, care se ocupă de vânzare. 

Proprietatea se află în cartierul exclusivist Hillsboro Beach şi dispune de o plajă privată şi de un debarcader unde poate acosta un iaht de 60 de metri. Impozantul garaj poate adăposti 30 de maşini, iar reşedinţa are în dotare un spa, o sală de gimnastică şi o saună. 

Stilul interior este oarecum rococo, cu podele din marmură din Africa de Sud. Peste 300.000 de foiţe de aur au fost folosite pentru pereţii şi tavanele palatului, preţul lor fiind de 3 milioane de dolari. 

Construcţia Palatului Regal a durat cinci ani, iar casa este terminată în proporţie de 95%. În 2014 a fost scoasă la vânzare cu 139 de milioane de dolari, însă lucrările suplimentare i-au crescut preţul: vor fi adăugate două case de oaspeţi, de 280 de metri pătraţi fiecare, iar între ele va fi construită o piscină, precum şi o vastă reţea de atracţii subterane, printre care un patinoar, o pistă de karting, un bowling şi un club de noapte, mai arată Sotheby's International Realty. 

Lucrările vor fi terminate în doi ani. Proprietatea îi aparţine în prezent lui Robert Pereira, magnat în sectorul construcţiilor.

Sursa: Agerpres