Până acum un număr de 14.000 de clienți de la Volksbank România au acceptat oferta de conversie. Din 4 mai, data de începere a ofertei BT, aproximativ 18.000 de clienți Volksbank s-au prezentat deja la agențiile băncii pentru programare în vederea prezentării ofertei. Numărul reprezintă 99% din totalul celor vizați.

Aproximativ 14.000 au acceptat deja oferta, reprezentând 12.000 de persoane și 70% din total, și au semnat deja contractele de novație. Moneda preferată pentru conversie este leul, peste 95% dintre cei care au acceptat alegând această variantă.

Oferta constă în returnarea sumelor deja plătite de clienţii cu credite în CHF, în contul comisionului de risc, prin diminuarea creditului în sold, la care se adaugă o reducere de 22,5% pentru cei care acceptă conversia creditelor din CHF, aplicabilă la soldul creditului curent rezultat ca urmare a diminuării cu comisionul de risc/administrare plătit efectiv şi nerecuperat de clienţi până la data conversiei.

Oferta Băncii Transilvania şi a Volksbank România poate fi accesată în peste 100 de sedii VBRO din ţară, pentru localizarea unităţilor putând fi consultat site-ul Volksbank România. Programul sediilor care fac parte din programul de conversie este următorul: luni, miercuri, vineri, de la ora 9:00 la 17:00, iar în zilele de marţi şi joi acesta este prelungit, de la 9:00 la 19:00.