Fastius Curier acoperă toate zonele din Bucureşti, dar şi linia de centura – judeţul Ilfov, prin maşini de diverse capacităţi, pentru a face faţă cu succes ân fiecare zi traficului aglomerat din Capitală. Chiar dacă focusul companiei este în zona Bucureşti – Ilfov, clienţii Fastius Curier pot trimite plicuri şi pachete, cu sau fară ramburs şi alte opţiuni speciale, oriunde în Romania şi chiar şi în afara ţării.

  Noile tehnologii au fost adoptate rapid de Fastius Curier, care în prezent oferă clienţilor săi posibilitatea de a introduce AWB-uri în format electronic, prin aplicaţia proprie SoftCurier.ro. În ultimii ani, compania s-a concentrat pe atragerea firmelor de e-commerce, pe masură ce acest sector de retail s-a extins pe piaţa romanească. În prezent, o parte tot mai mare din volumul expedierilor efectuate de Fastius Curier este generată de comerţul electronic. Fastius Curier colaborează cu magazine mari din IT&C, cosmetice, jucării şi fashion, dar şi cu mici magazine din diverse sectoare de activitate. Pentru orice domeniu, Fastius Curier propune nu doar servicii flexibile, dar şi preţuri adaptate pieţei.

  "În 12 ani, ne-am bucurat să avem mereu clienţi mulţumiţi, aceasta a fost permanenta noastră preocupare. Ne bucură că brandul Fastius Curier este o prezenţă solidă pe piaţa de curierat din Bucureşti – Ilfov, situaţie susţinută nu doar de campanii de promovare, ci mai ales prin calitatea serviciilor oferite. Certificarea Dekra este o dovadă consistentă a calităţii serviciilor noastre", spune Ciprian Pulpă, Executive Manager Fastius Curier.

  "Mediul de business ne cunoaşte, noile IMM-uri ne descoperă cu oferte dedicate. Dovedim zilnic că serviciile premium business pot fi ieftine şi în acelaşi timp că serviciile ieftine pot fi de cea mai bună calitate. Am trecut alături de clienţi prin perioadele de recesiune, iar dificultăţile din plan economic se resimt în continuare în mediul de business, astfel că trebuie să ne adaptăm permanent la cerinţele clienţilor, aşa cum fac şi aceştia în relaţia lor cu consumatorii finali de produse şi servicii", a mai spus Ciprian Pulpă.

  Fastius Curier (www.fastiuscurier.ro) este una dintre cele mai importante firme de curierat din Bucureşti, cu servicii business 2 business pe segmentul premium. Compania colaborează cu firme de toate dimensiunile, având capacitatea de a răspunde atât nevoilor IMM-urilor, cât şi cerinţelor marilor corporaţii. Prin serviciul Prioritar, în maxim 2 ore (conform regulilor companiei) plicurile şi coletele se preiau de la client şi se livrează oriunde în Bucureşti. Tot mai multe magazine online apelează la acest serviciu rapid de la Fastius Curier pentru satisfacerea clienţilor ce doresc să primească produsele chiar în ziua în care au efectuat comanda.

  Prin serviciul Economic, livrarea se face în ziua urmatoare preluării, la cel mai mic preţ. Fastius Curier implementează inclusiv proiecte speciale de tip multi-mesager şi mizează pe flexibilitate, căutând să ofere soluţii la orice nevoi ale clienţilor săi.