Taylor Swift, Tyra Banks și Leonardo DiCaprio sunt doar câteva fețe cunoscute care au reușit să își creeze adevărate imperii imobiliare.

Ashton Kutcher continuă să adauge la lista sa de locuințe de milioane de dolari, o proprietate în sudul Californie. 

Când Ashton Kutcher și-a cumpărat prima casă,  a spus că a fost cea mai înspăimântătoare decizie financiară pe care a făcut-o vreodată.

Astăzi, actorul deține mai multe case de milioane de dolari în sudul Californiei împreună cu soția sa, Mila Kunis, inclusiv o casă pe plajă de 10 milioane de dolari în Carpinteria și o reședință de 10,2 milioane de dolari în cartierul Post Office din Beverly Hills.

Taylor Swift deține imobiliare în patru state în valoare de 84 milioane 

Taylor Swift a început să colecționeze proprietăți în Statele Unite de la vârsta 20 de ani. În 2009, a cumpărat un apartament  în Mash Music Row în valoare de aproximativ 3 milioane de dolari. Doi ani mai târziu, ea a cumpărat în oraș o proprietate cu piscină și o pensiune de 2.000 de metri pătrați, pe lângă conacul ei de 3,97 milioane de dolari din Beverly Hills.

 În 2013, Swift a achiziționat o vilă în valoare de 17,75 milioane de dolari în Rhode Island, urmată de un apartament duplex de 20 de milioane de dolari în New York în 2014 și o vilă în Beverly Hills de 25 milioane de dolari în 2015.
Se pare i-a plăcut apartamentul ei tip duplex din New York, ținând cont că a cumparat un apartament de 18 milioane de dolari de lâgnă acesta și încă unul de 9.75 de milioane de dolari în aceeași cladire la scurt timp după aceea. 

Leonardo DiCaprio deține proprietăți pe Coasta de Est și de Vest – plus o întreagă insulă.

Leonardo DiCaprio a acumulat o imensă colecție de proprietăți din anii ’90.

În 1994, a cumpărat un apartament în Hollywood Hills de la Madonna pentru 2 milioane de dolari, urmat de un bungalou  pe lângă plaja Carbon Beach din California, patru ani mai târziu, pentru aproximativ același cost. 

 

Câțiva ani mai târziu, în 2005, DiCaprio a cumpărat o întreagă insulă în largul coastei Belize, pentru suma de 1,75 milioane de dolari, pe care a dezvoltat un eco-resort. Un ecologist convins, actorul a lansat, de asemenea, inițiative pentru a ajuta la protejarea insulei și a ecosistemului.

Mai recent, DiCaprio a cumpărat un apartament de 3,67 milioane de dolari într-o clădire de lux din New York, apoi a cumpărat un alt apartament în aceeași clădire pentru 8 milioane de dolari în 2014. În același an, a achiziționat o casa de 5,2 milioane de dolari în Palm Springs, urmată de o ,,mică” vilă în Malibu pentru 23 de milioane de dolari. Cea mai recentă achiziție a fost un Tudor în Los Feliz pentru 4,9 milioane de dolari.

Ellen DeGeneres a făcut milioane cumpărând proiecte de case și vânzându-le apoi foarte repede.

În 2004, Ellen DeGeneres a cumpărat o casă pe care a poreclit-o „The Treehouse”, și  care a avut de atunci diverși proprietari, printre care producătorul David Weissman și actorii Heath Ledger și Josh Hutcherson.

Doi ani mai târziu, a vândut o proprietate lui Will Ferrell pentru 9 milioane de dolari. Și în 2012, Ryan Seacrest a cumpărat una dintre casele sale pentru peste 36 milioane de dolari. În total, a cumpărat și a vândut în jur de o duzină de case, potrivit lui Trulia, și chiar a publicat o carte cu sfaturi de design interior.

Întrebat despre reputația ei, Ellen a declarat pentru The New York Times: „N-am cumpărat niciodată să vând. Întotdeauna spun:” Asta este. Nu mă mai mut niciodată. Oamenii râd de mine acum”, potrivit thisisinsider.com

Kylie Jenner a dezvoltat un gust pentru imobiliare de la o vârstă fragedă

În ciuda vârstei fragede (are doar 20 de ani), Kylie Jenner a deținut deja câteva case în California. Cea mai tânără membră a clanul  Kardashian – Jenner și-a cumpărat prima casă în Calabasas, când avea 17 ani, pentru 2,7 milioane de dolari.

 

De atunci, Jenner a cumpărat încă trei case în Hills Hidden pentru 6 milioane de dolari, 5,4 milioane de dolari și, respectiv, 12 milioane de dolari.

Alec Baldwin iubește imobiliarele din New York.

Alec Baldwin a petrecut ultimii ani cumpărând apartamente în imobilul lui Devonshire, o mare clădire construită înainte de începerea războiului, situată în centrul Manhattan-ului. În 2011, a cumpărat un penthouse cu patru dormitoare pentru 11,7 milioane de dolari, urmată de o unitate adiacentă de 1,21 milioane de dolari în anul următor. A cumpărat recent o a treia unitate la același etaj.

Înainte de Devonshire, Baldwin a locuit într-o clădire numită El Dorado în Central Park West, pe care a vândut-o în 2011 pentru 9,5 milioane de dolari. Ambele clădiri au fost proiectate înainte de război, de același arhitect.

Kris Jenner are mai multe case decât cele pe care le vedeți la „Keeping Up with the Kardashians.”

Este greu să ții pasul cu toate casele pe care familia Kardashian le cumpără și le vinde.

În plus față de celebrul conac de 4 milioane de dolari din Hidden Hills, managerul-mama al familiei Kardashian – Jenner are un apartament de 1.6 milioane de dolari în LA și un conac în Calabasas pe care l-a cumparat pentru 2.3 milioane de dolari în 2016.

Cea mai recentă achiziție a lui Jenner a fost în decembrie 2017, când a cumpărat o locuință de 9,9 milioane de dolari situată vis-a-vis de Kim și Kanye. 

Brad Pitt și Angelina Jolie au avut câteva case în perioada în care au fost împreună

În timp ce relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, nu a rezistat testului timpului, ei au avut un portofoliu impresionant de case pe care le-au achiziționat în timpul căsătoriei lor.

 

Cuplul deține cel puțin patru case împreună, inclusiv un conac din cartierul francez din New Orleans, un apartament din Turnurile Waldorf Astoria din New York, un castel francez de 60 de milioane de dolari, în care au găzduit nunta lor din 2014 și o vilă de 3,7 milioane de dolari pe insula Majorca.

În plus față de toate aceste proprietăți, Brad a transformat și complexul Los Feliz din Los Angeles pe care la cumpărat în anii ’90 într-o locuință prietenoasă pentru familie, a păstrat și casa de plajă în valoare de 4 milioane de dolari Santa Barbara pe care a cumpărat-o în 2000, înainte să o cunoască pe Angelina.

Kim Kardashian și Kanye West dețin mai multe proprietăți în sudul Californiei

Kim Kardashian și Kanye West nu sunt străini când vine vorba de vile enorme.

Perechea a cumpărat conacul Bel Aird în 2013 cu 11 milioane de dolari înainte de a decide cu promptitudine că nu le-a plăcut atât de mult. În continuare, cuplul a cumpărat un conac în Hidden Hills de 20 de milioane de dolari, iar alături o casa de 2,9 milioane de dolari pentru a avea o mai mare intimitate.

Tyra Banks a acumulat un număr important de proprietăți în LA.

Tyra Banks a fost întotdeauna mai mult o păstrătoare decât o cheltuitoare, ajungând să strângă  90 de milioane de dolari – asta până când contabilul ia spus să „cheltuiască niște bani nenorociți”.

De atunci, Banks a achiziționat patru proprietăți în Pacific Palisades din Los Angeles. Cel mai recent, ea a cumpărat o locuință în stil contemporan cu vedere la ocean, cramă, sală de gimnastică și o sală media pentru care a plătit 6.995 milioane de dolari. 

Madonna deține numeroase proprietăți în întreaga lume

Madonna deține proprietăți în întreaga lume, de la conacul ei din secolul al XVIII-lea din Portugalia, la cele șase proprietăți în și în jurul Londrei.

Una dintre casele cele mai faimoase ale Madonei este apartamentul de 40 milioane de dolari, din New York City, din partea Upper East Side. 

 Madonna a pus spre vânzare conacul din Beverly Hills pentru suma de 35 milioane de dolari.