102 The Address este unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri rezidențiale dinproximitatea business park-ului Floreasca, zona cu cea mai mare ascensiune economică și urbană din București. Având o poziționare strategică, direct la bulevardul Barbu Văcărescu, proiectul dispune de 273 de apartamente de 2, 3 și 4 camere, grupate în 23 de tipuri diferite, pretabile pentru nevoi complexe de spațiu. De asemenea, pentru confortul viitorilor locuitori, ansamblul este prevăzut cu acces securizat, iar parcăriletotalizează 331 de locuri pentru rezidenți si 176 de locuri destinate spatiilor comerciale. Pentru a elimina traficul rutier din interiorul complexului, locurile de parcare au fost amplasate în subteran, pe 3 niveluri, alături de 191 spații de depozitare.

Pe locul 1 în topul preferințelor investitorilor care au achiziționat unități aici se află apartamentele de 2 camere de tip Joy 2, acesta fiind, de altfel, și primul tip de locuință epuizat din stocul total al apartamentelor de 2 camere. În rândul consumatorilor finali, interesul s-a îndreptat către apartamentele de 3 camere, astfel încât din 9 tipuri de configurații mai sunt disponibile doar 3, respectiv 16 apartamente.

Succesul ansamblului 102 The Address se datorează abordării distincte pe care dezvoltatorul a insuflat-o proiectului, oferindu-i doza de unicitate și lux, în conformitate cu poziționarea premium și potențialul zonei. Calitatea superioară a construcției, organizarea și grandoarea spațiilor, minuțiozitatea detaliilor și finisajele premium sunt doar câteva din elementele care compun unicitatea și armonia proiectului 102 The Address. Sunt, de asemenea, și motivele pentru care 102 The Address a obținut titlul de „Cel mai bun proiect rezidențial din România 2018-2019”la Gala International Property Awards din Marea Britanie.

Prin intermediul 102 The Address, dezvoltatorul proiectului,Caba, prin Caba Innovative Construct, partenerul din România al grupului din Turcia, reușește să marcheze un punct de referință  peharta dezvoltărilor rezidențiale a zonei de nord din capitală. Experiență de 20 de ani în domeniul construcțiilor își spune încă o dată cuvântul, adăugând, iată, o nouă reușită în portofoliul de 35 proiecte, cu peste 16.000 de unități construite la activ. Caba Grup activează în domenii precum energie, logistică și turism, având ca obiectiv atingerea unui nou standard de calitate. (P)