Acestea au planuri de recrutare în domenii de activitate precum: IT&C, Servicii şi BPO, Financiar-Bancar, FMCG, Retail, Inginerie şi Automotive, Turism, Juridic, Management – Consultanţă, Marketing, PR, Producţie, Resurse Umane, Vânzări, iar cei interesaţi au posibilitatea să aplice la 5.000 de joburi şi oportunităţi de carieră. Numai pentru candidaţii juniori sunt deschise 450 de poziţii în cadrul programelor de internship& trainee şi stagiilor de practică.

'Cred că în ultimii ani, domeniul recrutării a trecut printr-un proces intens de digitalizare, dacă acum 5 ani candidatul îşi trimitea cv-ul pe e-mail, acum aplică direct pe reţelele online (fie ele de socializare sau profesionale) iar această schimbare impune şi candidaţilor dezvoltarea următoarelor abilităţi: proactivitate, deschidere şi flexibilitate faţă de domeniul care îi interesează precum şi capacitatea de a folosi toare resursele de care dispun pentru a evolua constant', susţine Stan Iuliana, Manager Recrutare, CGS România.

Organizatorii recomandă vizitatorilor să descarce CV-ul Barcode pe care îl pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro, iar cu un singur CV pot aplica la toate joburile deschide de companiile prezente.

Accesul la Angajatori de TOP Bucureşti este gratuit în baza CV-ului Barcode descărcat pe www.hipo.ro şi va fi permis vineri, 14 octombrie, în intervalul 10.00 – 18.00 şi sâmbătă, 15 octombrie, în intervalul 10.00 – 17.00, la Sala Palatului.

Pe scurt, despre editia din aceasta toamna:

 

  • 5000 de oportunitati de cariera, 100 de companii, peste 300 de specialisti in recrutare.
  • Pozitii deschise in IT&C, vanzari, Servicii si BPO, Inginerie, Marketing si Financiar-Bancar
  • Salarii cuprinse intre 300 și 1500 EUR pentru pozitiile deschise
  • Beneficii non-salariale: calatorie intr-o destinatie exotica pentru toti angajatii, in masura in care obiectivele de business sunt indeplinite peste target;
  • Ziua de vineri este ziua masajului;
  • Asigurare medicala pentru angajat si pentru familia lui;

·        Stele pe “Walk of Fame”