Bursa Română de Afaceri este dezvoltată pe trei platforme: de afaceri, de consultanţă şi centrul de resurse educaţionale de business. Platforma de afaceri este formată din brokeri, parteneri corespondenţi şi din componenta web www.rbex.ro. Platforma de consultanţă de afaceri acoperă toate nevoile de business ale clienţilor, iar centrul de resurse facilitează accesul la resurse educaţionale.
Serviciile furnizate de noua platformă sunt facilitate de mai mulţi consultanţi în afaceri şi ajutate prin colaborările cu diverse organizaţii guvernamentale sau non-guvernamentale, cu ambasadele României din străinătate, cu birourile comerciale ale ambasadelor străine din ţara noastră, dar şi cu firme de consultanţă, cabinete de avocatură şi audit din ţară şi din străinătate.
Potrivit lui Valentin Preda, director general al rbex, există în acest moment un interes crescând al investitorilor străini, care doresc să investească în companii din domeniile infrastructură şi construcţii, energie, sănătate şi agricultură.