Zodiac 2024. De ce termenul „an de smarald” este asociat cu Jupiter

Zodiac 2024. Creat de celebrul astrolog Susan Miller, termenul „an de smarald” în astrologie se referă la timpul pe care Jupiter, planeta norocului și a abundenței, îl petrece într-un semn zodiacal. Cei care se confruntă cu „un an de smarald” sunt cei care pot avea noroc cu carul în cele mai multe aspecte ale vieții.

Cele două semne zodiacale care vor avea în 2024 un „an de smarald”

În 2024, Jupiter intră în zodiile Taur (din ianuarie până pe 25 mai 2024) și Gemeni (din 25 mai până anul viitor), binecuvântând aceste două zodii cu „un an de smarald”. Intrarea lui Jupiter în Taur este un moment important și incredibil de puternic din punct de vedere energetic, deoarece aduce cu el creștere, prosperitate și abundență pe toate planurile, potrivit YourTango.

Planeta Jupiter aduce de obicei noi începuturi, mai multe oportunități de venit, creștere în carieră și chiar dragoste. Nativii cu Jupiter tranzitând în Soare pot simți cel mai mult efectele.

Taurii

Deși s-ar putea să vă confruntați cu multe din lecțiile anului trecut, acum sunteți pregătit pentru următorul nivel. Jupiter, planeta abundenței, cunoașterii și expansiunii va continua să tranziteze semnul Taurului până pe 25 mai 2024. În carieră veți putea obține mai multă claritate în direcția în care doriți să mergeți. Acum puteți începe proiecte care până acum s-au aflat doar pe hârtie, deoarece Jupiter vă ajută să descoperiți cum să asamblați eficient toate piesele.

Totodată, nativii din Taur vor avea mai multă încredere în ei însiși, vor găsi mai multe conexiuni și își vor consolida relațiile existente. Dacă ați ignorat mesajele din perioada retrogradă a lui Jupiter, din 2023, acesta este anul în care Jupiter va continua să vă ofere lecții. Acum vă veți simți mai mândri de voi și de munca pe care o faceți.

Există multe oportunități de a cunoaște oameni noi, de a învăța lucruri noi și de a crea magie până în luna mai. Jupiter vrea să te simți încrezător, să te distrezi și să uiți de toate problemele. Viaţa sentimentală poate cunoaşte schimbări în decursul primăverii. Nativii Tauri care vor să renunțe la singurătate au șanse noi, iar noile iubiri și relaţii se vor înfiripa în lunile aprilie şi mai, când Venus va aduce o influență puternică în viața lor.

Gemenii

Pe 25 mai 2024, Jupiter va intra în Gemeni, extinzând comunicarea și cunoștințele la nivel colectiv. Asta va ajuta nativii din zodia Gemeni să evolueze. Jupiter va aduce Gemenilor un sentiment de optimism, creativitate și noi oportunități.

Este o perioadă în care ai putea fi mai sociabil și poți avea o aură care va atrage noi prietenii. Gemenii singuri ar putea întâlni potențiali parteneri, iar dacă sunteți într-o relație, puteți vedea cum legătura cu partenerul se transformă. Jupiter în Gemeni îți permite să-ți duci educația la un nou nivel. Pasiunea pentru învățare ar putea fi benefică în carieră, deoarece oamenii îți vor observa munca.