Horoscop vineri, 23 februarie 2024. Se taie în carne vie. Zodia pusă în faţa unei decizii radicale

BERBEC  Nu face promisiuni pripite, chiar te-ai gândit la toate consecințele tendințelor tale generoase? Caritatea reală începe cu tine însuți: izolează-te pentru o zi sau două pentru a face bilanțul aspirațiilor tale romantice sau ambițiilor tale profesionale. Vineri seară poți fi bine dispus, ceea ce îţi poate atrage bunăvoinţa celor din jur şi a unor persoane importante și dragi din viaţa ta.

TAUR   Fii ca un atlet, astăzi, care se pregătește pentru o competiție. Concentrare, obiective bine definit, motivația de a obține ceea ce îți dorești. Energiile zilei pot favoriza proiectele bine schițate. Vibrațiile zilei te pot face să acționezi pe cont propriu. Pari să ai toate hățurile în mâini, pentru a-ți duce la bun sfârșit responsabilitățile, a provoca discuții, a lua decizii și a menține armonia în casa ta.

GEMENI    E un lucru bun să fii ambițios, să vrei bunăstare, dar nu cheltui banii, ca şi când ai avea-o deja! Stelele remarcă faptul că pare că a venit timpul să plătești facturile, să investești în lucruri utile pentru viața ta de zi cu zi, cheltuielile necesare se adună. Banii ies din cont, dar, de intrat, nu intră prea multe creditări, dar, cu siguranță vei avea și vremuri financiare mai bune, poți fi mai fericit dacă abordezi o atitudine mai filosofică asupra vieții, măcar îți vei fi îndeplinit obligațiile.

Horoscop vineri, 23 februarie 2024. Se taie în carne vie. Zodia pusă în faţa unei decizii radicale

RAC   Veşti bune. Dacă în ultimele săptămâni ai făcut unele eforturi pentru a-ți îmbunătăți nivelul finanțelor, nu ceda tocmai acum și nu încetini ritmul, în orice caz, nu în acest moment. Acum pare a fi momentul să forjezi fierul cât este cald! Dacă răbdarea nu este una dintre calitățile tale, va trebui să o exersezi, cu această ocazie. Vineri seara, poate o ieșire la un spectacol de teatru sau de operetă, ți-ar putea readuce zâmbetul pe buze!

LEU  Vineri pari să vrei să faci un pas înapoi de la munca ta, în schimb ai putea să vrei să te apleci mai mult asupra planurilor tale de viitor, pentru a le detalia. Îți poți pune la îndoială abilitățile personale, dar nu-ți supraestima limitele. Stelele spun că ai putea avea dreptate dacă vrei să faci o selecție a celor din jur. Forma ta pare a fi în creștere. Pari să fii gata să ataci! Supraveghează-ți temperamentul vulcanic și gândește, înainte de a acționa!

FECIOARĂ   Confuzia şi dezordinea sentimentală specifice zodiei pot deveni licențe poetice, dacă dai dovada de tact și nu vorbeşti prea mult! Dar atenţie, nu tot românul este poet! Poate ar trebui să analizezi unele lucruri cu mai multă atenție, înainte de a face următorii pași. Fă un efort să te calmezi, pentru a ajunge acolo! Pare să existe un acord între dorințele tale și realitate, un echilibru general bun, poate că lipsește doar puțin mai mult sport.

Horoscop vineri, 23 februarie 2024. Se taie în carne vie. Zodia pusă în faţa unei decizii radicale

BALANŢĂ  Vineri e posibil să trebuiască să iei decizii radicale, în timp ce le maschezi într-o formă mai subtilă, pentru a nu jigni pe nimeni. Poți simți o dorință din ce în ce mai mare de a te bucura de plăcerile existenței, fără a reuși pe deplin, poate pentru că îți lipsește relaxarea. Vremea şi vremurile par să te enerveze, dar pare a fi indicat să-ţi stăpâneşti agresivitatea. Orice necaz are şi o latură comică! Gândeşte de bine, nu te mai văita şi viaţa poate fi mai frumoasă!

SCORPION   Gelozia îți poate strica puțin ziua, fie că este vorba de propria ta suspiciune sau de posesivitatea partenerului tău. Unul dintre voi este sufocant, este timpul să deschizi ușile încrederii și toleranței în diversele tale relații. Poți să îți impui unele idei, fără să-ți dai seama. Rămâi flexibil și totul poate merge bine. Oboseala te poate încetini la nivel muscular, e posibil să ai ceva somn de recuperate, nu mai amâna!

SĂGETĂTOR  O zi plăcută, eşti în plină formă! Ești condus de dorințele tale și poți să dai dovadă de o ardoare fără limite. Astăzi nu ar trebui să-ți fie teamă să-ți asumi riscuri în acțiunile tale și să-ți urmezi cu încredere propria logică. În prima pare a zilei poate fi bine să eviți graba, acțiunile şi mişcările bruşte, deciziile pripite. Pari să treci printr-o perioadă interesantă, vorba înţeleptului chinez, profită de ea, dacă ai cum…

Horoscop vineri, 23 februarie 2024. Se taie în carne vie. Zodia pusă în faţa unei decizii radicale

CAPRICORN   Conjunctura astrală îți recomandă, cu căldură, să vorbești liber despre ceea ce te preocupă. Astfel ai putea pleca de la o bază mai clară, mai solidă. Ai putea fi peste tot în același timp pentru a-ți asigura traiul și a-ți gestiona afacerea. Având în vedere configurația astrală puternică, este probabil să generezi venituri substanțiale, poate de-a dreptul – providențiale. Corpul tău poate cere odihnă și mai multă moderație în activitățile tale. Relaxează-te, în afara treburilor de zi cu zi.

VĂRSĂTOR   Vineri pari să ai o configuraţie bună, poți avea şansa să duci la capăt tot ceea ce începi şi să te împaci cu cineva pe care l-ai evitat de o anumită perioadă de timp. Sunt șanse să ai abilități excelente de comunicare și să te poți concentra, cu ușurință, pe ceea ce este esențial. Forma ta morală este la un nivel foarte bun, ceea ce-ți poate oferi multă energie și capacitate de efort fizic, profită!

PEŞTI  Conjunctura pare să indice că ți-ar trebui o perspectivă diferită. Tensiunile care pot apărea, atât la serviciu, cât și acasă îți pot pune paie pe foc, din punct de vedere emoțional, unde și așa pare că nu stăteai grozav. Nu are rost să intri în certuri inutile, lasă de la tine, de data aceasta! Totuși, nu lăsa lucrurile neclare, confuze, „în coadă de peşte”, ci lămurește problemele cu cei din jur, cu calm! Forma ta pare a fi excelentă, în ciuda emotivității tale crescânde, care poate tine către excese, dar aceste excese îți pot insufla mai mult optimism.

Horoscop vineri, 23 februarie 2024. Se taie în carne vie. Zodia pusă în faţa unei decizii radicale