Hamilton Watches, renumit pentru ceasurile sale inovatoare si precise, precum si datorita rolului de lider in universul aviatiei si al cinematografiei, se intoarce in aceasta vara pe marile ecrane intr-un nou blockbuster al companiei de productie 20th Century Fox, Ziua Independentei: Renasterea, la douazeci de ani de la aparitia primului film Ziua Independentei.

Ziua Independentei: Renasterea

Am stiut dintotdeauna ca se vor intoarce. Dupa ce „Ziua Independentei” a redefinit genul filmului-eveniment, umatorul capitol epic ofera un spectacol global la scala inimaginabila. Folosind tehnologie extraterestra recuperata, natiunile de pe Pamant au colaborat in cadrul unui imens program de defensiva pentru a proteja planeta. Dar nimic nu ne poate pregati impotriva fortei avansate si fara precedent a extraterestilor. Doar ingeniozitatea catorva barbati si femei ne poate salva lumea de la extinctie. Filmul este regizat de Roland Emmerich, cel care a regizat si primul episod, precum si alte blockbustere, precum The Day After Tomorrow. Starurile care joaca in Ziua Independentei: Renasterea: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Maika Monroe, Travis Trope, William Fichtner, Charlotte Gainsbourg, Judd Hirsch, Jessie Usher, Sela Ward, Brent Spiner, Vivica A. Fox si Angelababy. 

Ziua Independentei: Renasterea va fi lansat in cinematografele din Romania incepand cu 24 iunie.

#TimeMatters

Timpul este foarte important atunci cand populatia Pamantului se uneste pentru a salva planeta de o invazie extraterestra si distrugerea intregii omeniri. Pilotul Jake Morrison, jucat de Liam Hemsworth, lupta in aer, purtand un robust cronograf automatic Khaki X-Wind. Realizat special pentru aventura, ilustrand perfect mostenirea sa militara, acest ceas robust este perfect adaptat pentru toate misiunile de defensiva. Butoanele de pe marginea carcasei din otel inoxidabil, cu diametrul de 44 mm, sunt pozitionate strategic pentru a forma un X, iar cureaua maro din piele de vitel ii ofera o nota vintage. In interior, mecanismul automatic pune in functiune cronograful si afisajul zilei si al datei, precum si calculatorul unghiului de deriva, creat special pentru pilotii care au nevoie sa masoare vanturile de forfecare. Chiar si atunci cand folosesti tehnologie extraterestra, este esential sa masori timpul cu exactitate, iar modelul Hamilton Khaki X-Wind va raspunde negresit cu meticulozitate nevoii de precizie.

In Ziua Independentei: Renasterea, un film plin de actiune, vor aparea si alte ceasuri Hamilton purtate de actori in roluri secundare, precum Jeff Goldblum, care va avea la mana un elegant model Jazzmaster automatic cu functie GMT, pentru a urmari ora in diverse orase din lume in timpul invaziei extraterestre. La incheietura lui Bill Pullman vom admira un Thinomatic, iar James A. Woods va purta un cronograf automatic Khaki Pilot, ales pentru precizia cronometrarii si designul de inspiratie militara – pentru ca #TimeMatters atunci cand Pamantul este sub atac.

Prezenta brandului Hamilton in Ziua Independentei: Renasterea este cea mai recenta din cele peste 450 de aparitii cinematografice ale brandului elvetian. Primul parteneriat a avut loc in urma cu 65 de ani, atunci cand primele ceasuri Hamilton apareau in pelicula The Frogmen. Incepand de atunci, Hamilton a lucrat in stransa colaborare cu creatori de costume si recuzitori specializati pentru a oferi ceasurile potrivite producatorilor de filme.

Multumita implicarii sale continue in universul hollywoodian, Hamilton poate identifica un spectru larg de oportunitati asociate covorului rosu. Avand acest lucru in vedere, brandul a creat Hamilton Behind de The Camera Awards, o gala ce are loc in Los Angeles si Shanghai. Premiile aduc un tribut persoanelor extrem de talentate din spatele camerei de filmat care contribuie la calitatea unui film si la crearea unei impresii de lunga durata asupra publicului acestuia.

Colecțiile sunt disponibile in Kultho Boutiques. Mai multe detalii AICI.