Zapp Romania urmareste sa se consilideze pe o piata de nisa, prin furnizarea serviciilor de date si vose pe telefonul mobil.

„Serviciile de voce vor fi depasite de cele de date in Romania si vream sa ne creem propria noastra nisa de piata, axandu-ne pe acest tip de servicii”, a declarat Chris Bataillard, CEO Zapp.

Mai mult, Zapp va lasna pe piata romaneasca un nou terminat intr-un interval de trei spre sase luni, care va beneficia de funtia Wi-Fi si Touch, astfel incat va tinde spre categoria telefoanelor Smart.

Zapp lansat in Romania terminalul Z910i Zapp [email protected] si planul Zapp [email protected], un pachet care combina serviciile de voce si sms tradionale, accesul la email si internet si comunicarea de tip messenger sau telefonie prin internet.

“Intentia noastra este de a lua diferite produse, de la care preluam cele mai importante functionalitati pe care apoi le combinam intr-un nou pachet care sa raspunda nevoilor de comunicare individuale ale utilizatorilor. In acest fel cautam sa eliminam limitarile impuse de tehnologiile si serviciile traditionale.” a declarat Chris Bataillard, CEO Zapp.

Z910i Zapp [email protected] este primul telefon de tip CDMA 450 Mhz care suporta push email si instant messenger voce si text.