Costin Matache va fi responsabil de dezvoltarea strategică și operațională din cadrul Ymens, având ca principal obiectiv consolidarea poziției companiei de lider local pe piața de cloud din România. Noul Director General va coordona totodată implementarea strategiei de cloud sourcing în deservirea IMM-urilor, companiilor mari și instituțiilor publice prin soluții cloud moderne și servicii adiționale.

Noul director general Ymens va continua astfel dezvoltarea portofoliului de soluții de cloud sourcing lansate la începutul acestui an în scopul extinderii companiei atât la nivel regional, cât și local. Un obiectiv important îl va reprezenta și accesarea de noi oportunități la nivelul administrațiilor publice prin intermediul soluțiilor de cloud guvernamental.

Astfel, Costin Matache va asigura evoluția sustenabilă a companiei Ymens în același ritm din ultimii ani și va contribui, prin inovație, la dezvoltarea mediului de business din România.

Costin Matache are o experiență de peste 12 ani în industria IT, deținând poziții cheie de management în multinaționale precum IBM sau ING România. În ultimii 7 ani, Costin și-a dezvoltat cariera în cadrul IBM România, unde a evoluat în diferite poziții de management la nivel local și regional, de la Core Consulting Leadersau Global Business Services Leader până la poziția de Application Management Services Leader pentru Europa de Sud-Est.

Odată cu transformarea Ymens în primul broker de cloud din România, Bogdan Balaci acceptă începând cu data de 16 iunie o nouă oportunitate profesională într-o nouă industrie dinamică și cu potențial de creștere în regiune.