Yahoo! Messenger este unul dintre cele mai utilizate programe de mesagerie instant din ţara noastră, însă de ceva vreme tot mai mulţi utilizatori se plâng de faptul că la status le apare mesajul „Connected to”. Citeşte mai jos ce trebuie să faci pentru a scăpa de acest mesaj.

Mesajul „Connected to” apare în dreptul profilului utilizatorilor de Yahoo! Messenger deoarece aceştia au acceptat invitaţia de a se conecta cu  prietenii lor. Odată acceptată această invitaţie s-a activat automat serviciul Yahoo! Updates.

Yahoo! Updates este un serviciu al celebrului portal american care permite utilizatorilor să fie în permanenţă la curent cu activităţile pe care prietenii lor le desfăşoară online. Activităţi precum postarea unor fotografii pe Flickr, schimbarea avatarului şi multe altele. În mod normal serviciul este dezactivat, iar utilizatorii nu primesc nicio informaţie despre prietenii lor.

Dacă ai acceptat invitaţia fără să ştii ce presupune acest lucru, iată ce trebui să faci pentru a nu mai fi conectat cu persoana respectivă.

Primul pas este să accesezi pagina profilului tău de Yahoo! şi să dai click pe opţiunea „Manage My Updates”. Dacă nu vrei să mai împărtăşeşti nicun update cu nimeni debifează căsuţa „Share My Updates”. Dacă nu vrei să împartşeşti anumite lucruri atunci lasă bifată opţiunea „Share My Updates” şi selectează „No one” din meniurile de jos. La final apasă butonul „Save”. Pentru a scăpa de mesajul „connected to” trebuie să mergi la Yahoo! Contacts,  alege „View Connections” şi apoi opţiunea „Remove Connection”.

Mai multe informaţii aici.