Toate showroom-urile eMAG vor fi deschise la ora 0:00 pentru lansarea WOW Cataclysm, pentru toţi fanii care vor să ridice jocul în momentul lansării. 
Fanii care vor comanda jocul “World of Warcraft: Cataclysm” vor avea șansa de a câștiga, prin tragere la sorţi, un laptop Alienware M15x şi 15 pachete cu un tricou și un poster WOW originale. Extragerea câştigătorilor se va face în data de 10 decembrie 2010, în showroom-ul eMAG din București, pe baza numărului de factură folosind mecanismul random.org.
La showroom-ul din Bucureşti, evenimentul de lansare se va desfăşura sub forma unei competiţii de costume World of Warcraft, la care sunt invitaţi toţi fanii WOW. Pentru a se înscrie în concurs, jucătorii trebuie să vină la showroom-ul eMAG costumaţi în personajul preferat din WOW, desemnarea câștigatorilor fiind organizată înainte de miezul nopţii.   
eMAG va oferi câștigătorului locului întâi un premiu constând într-un joc World of Warcraft Collector’s Edition; tastatura Razer Lycosa; mouse Razer Laser Gaming; tricou și poster original World of Warcraft: Cataclysm de la Blizzard.
Locul doi va primi un mouse Razer Gaming Abyssus și un pachet cu tricou și poster original World of Warcraft: Cataclysm, iar premiul pentru locul trei constă într-un tricou și poster original World of Warcraft: Cataclysm.  Jocul, adus în România de Best Distribution, costă 150 lei.

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/L10g6JQLJFg?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/L10g6JQLJFg?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>