Dave Morin, realizatorul Facebook Platform şi Facebook Connect, şi-a cerut actuala soţie în căsătorie în timp ce se aflau în avion, deasupra insulelor Maldive. Interesant este ce se vedea din avion în acel moment:

La scurt timp, a urmat o nuntă în Jackson Hole, Wyoming, la care invitaţilor li s-a cerut să vină încălţaţi în… cizme de cowboy. Interesant este şi că cei doi şi-au citit jurămintele de pe iPhone.


Nunta lui Zuckerberg a fost mai discretă. Pe lângă faptul că nu mulţi ştiau că acesta şi Priscilla Chan erau logodiţi, puţinii invitaţi nu au ştiut că vin la o nuntă până nu au ajuns la casa co-fondatorului Facebook. Aceştia credeau că sunt invitaţi să sărbătorească faptul că Priscilla şi-a finalizat studiile.

Actuala soţie a păşit spre altarul improvizat alături de Beast, câinele cuplului şi îmbrăcată într-o rochie de 4.700 de dolari, realizată de Claire Pettibone.

Cei doi şi-au petrecut luna de miere în Roma.

Chris Hughes s-a căsătorit cu Sean Eldridge în cadrul unei ceremonii restrânse, cu numai 75 de invitaţi, printre care s-a numărat şi câinele cuplului.

La petrecere, în schimb, au fost invitate 400 de persoane.