În prezent, KFC România are trei restaurante drive-through în țară, urmând să inaugureze până la sfârșitul anului încă un astfel de spațiu în capitală, mai precis în zona Băneasa.

Care sunt cele mai populare produse KFC în România

Cele mai vândute produse din gama KFC în România sunt așa numitele "crispy strips" și aripioarele picante. Reprezentanții lanțului anunță că meniul românesc se va mări, odată cu lansarea unui nou produs pe bază de pui prăjit.

KFC România are în prezent o cotă de piață de 15% din categorie în țara noastră și se poziționează pe primul loc în Europa la nivel de produse pe bază de carne de pui.
Care sunt cele mai profitabile restaurante KFC din București?
Cele mai profitabile restaurante KFC din capitală sunt, în această ordine, cel din AFI Palace Cotroceni, cel din Piața Unirii și cel din Romană. Dintre acestea, restaurantul din Piața Romană este cel mai longeviv.

De unde provine carnea preparată de KFC România?

KFC România face aprovizionări zilnic, iar furnizorii sunt în mare parte români. Agricola Buzău, de pildă, este unul dintre furnizorii mari nominalizați de reprezentanții lanțului de fast-fooduri.

Întrebați de unde provine celebrul sos Glenn, preferatul românilor din gama de sosuri, cei de la KFC România au declarat că acesta se comercializează numai la noi în țară și că este realizat în România, fără a oferi nume și alte detalii.

Produse realizate în România, prezente în meniul internațional KFC

YAM! are o divizie internațională pentru dezvoltarea de noi produse, iar în fiecare țară în care compania este prezentă există replici ale acestei divizii, care lucrează la îmbogățirea și personalizarea meniului.

KFC România, de exemplu, a realizat sandvișurile Booster și Hot Booster, care anul viitor vor fi preluate de restaurantele din centrul și estul Europei.