În cursul ultimului an, WIZZ a atins obiective marcante în timp ce își continuă creșterea cu mai mult de 24% pe an și a transportat 30 de milioane de pasageri ce beneficiază de cele mai mici tarife, un sistem de rezervare ușor și servicii excelente la bordul aeronavelor. În plus, compania trece în prezent prin cea mai mare creștere operațională din istoria sa, cu un total de 21 de aeronave alocate bazelor sale europene în numai 17 săptămâni, ceea ce înseamnă adăugarea a 70 de noi servicii, dar și alte 700 de plecări săptămânale suplimentare în rețeaua deja extinsă. Trei noi destinații au fost inaugurate în 2018 – Atena, Harkiv și Viena. Mai mult, Wizz Air a început oficial operațiunile companiei sale din Marea Britanie cu sediul la aeroportul din Londra Luton, pe 3 mai 2018, cu primul zbor între Londra Luton și București.

Wizz Air a continuat, de asemenea, să sprijine comunitățile în care operează, prin adăugarea unui nou semi-maraton Wizz Air în Katowice și extinderea cu încă cinci ani a titlulului de sponsor pentru Budapest Half – Marathon. Linia aeriană acordă și tinerelor talente oportunitatea de a-și testa aptitudinile în cadrul competiției anuale de studii de caz WIZZ Youth Challenge, aflată la cea de-a doua ediție. 

În prezent, flota Wizz Air este formată din 96 din aeronave Airbus A320 și A321 – una dintre cele mai tinere din Europa – și transportă pasageri prin rețeaua sa diversă din Europa și dincolo de ea, de la Tromso, unul dintre cele mai nordice puncte, și până în Dubai, în sudul îndepărtat. Wizz Air continuă să crească, la fel și echipa sa de profesioniști cu aproape 800 de noi angajați în ultimul an. Zi de zi, echipa de profesioniști în aviație formată acum din aproape 4.000 de persoane din 45 de țări oferă servicii superioare la bordul aeronavelor, precum și servicii inovatoare personalizate, cum ar fi Flexible Travel Partner sau Fare Lock. 

 “Suntem încântați să sărbătorim cea de-a 14-a aniversare împreună cu pasagerii noștri, oferind două zile prețuri și mai mici decât de obicei. În ultimii 14 ani, echipa noastră puternică și dedicată a oferit ocazia de a descoperi Europa și nu numai la tarifele reduse practicate de companie. Wizz Air conectează acum 141 de destinații spre 44 de țări, iar Viena, Atena și Harkiv, sunt noile noastre destinații. Împreună cu echipa WIZZ așteptăm cu nerăbdare următoarea etapă din scurta istorie a companiei de până acum: sosirea aeronavei cu numărul 100,” József Váradi Chief Executive Officer la Wizz Air.