Prin achiziţionarea acestui serviciu, pasagerii pot obţine un loc garantat în primele două rânduri ale aeronavei şi se pot îmbarca în orice moment, evitând astfel cozile şi aglomeraţia. Alternativ, pasagerul se poate îmbarca prioritar, întrucât cei care achiziţionează serviciul "Wizz Reserved Seat" pot folosi opţiunea de îmbarcare prioritară (‘Wizz Xpress’). Mai mult, la finalul călătoriei, pasagerul are parte de debarcare rapidă.

În plus, faţă de ‘Wizz Reserved Seat’, compania adaugă îmbarcarea prioritară şi serviciului ’Wizz XXLong’, ce garantează cele mai confortabile scaune din aeronavă, plasate în dreptul aripilor, permiţând astfel pasagerilor să se îmbarce în orice moment.

"Suntem mândri că putem oferi aceste servicii îmbunătăţite pentru întreaga reţea de 205 rute, din 23 de ţări, oferind pasagerilor noştri mai multe opţiuni, flexibilitate şi confort", – a declarat  John Stephenson, Vicepreşedinte Executiv Wizz Air.

Ambele servicii pot fi achiziţionate cu 34 lei, începând de astăzi, în timpul procesului de rezervare, prin intermediul wizzair.com sau prin call-center, sau cu 68 lei în aeroport.

Wizz Air a transportat 10,9 milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Flota companiei este compusă din 35 aeronave Airbus A320, ce operează de la 15 baze aflate în Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina, Cehia, Serbia şi Lituania.