Cea mai nouă aeronavă alocată bazei va deveni operaţională pe 13 iulie.

'Sunt încântat să anunţ o nouă investiţie semnificativă în flotă şi în creşterea numărului de locuri de muncă la baza din Bucureşti. Prin alocarea unei noi aeronave A320 în Bucureşti ne arătăm angajamentul faţă de România, prin crearea de noi locuri de muncă şi stimularea turismului şi industriei ospitalităţii. Sperăm ca noile servicii introduse din Bucureşti spre Doncaster Sheffield, Malaga, Malmo şi Malta să fie la fel de populare ca cele peste 30 de rute din reţea. Wizz Air a reacţionat prompt la oportunităţile de dezvoltare din pieţele cheie şi dorim să ne asigurăm că România se va bucura în continuare de conexiuni aeriene excelente cu restul Europei', a declarat Stephenson, într-o conferinţă de presă.

Malmo este prima rută spre Suedia de la Bucureşti, a precizat el.

'Preconizăm că Sheffield, Malmo şi Malta vor fi rute operate pe tot anul, iar Malaga doar pe perioada de vară. Toate aceste zboruri vor începe cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, iar Malmo şi Malta vor fi operate de trei ori pe săptămână, în perioadele de vârf', a explicat Stephenson.

Cu aceste noi destinaţii, Wizz Air oferă acum din Bucureşti 158 de zboruri săptămânale pe 34 de destinaţii, reprezentând o creştere de 20%, comparativ cu anul precedent, respectiv din iulie 2014.

Compania consideră că mărirea capacităţii în Bucureşti va stimula piaţa locurilor de muncă în aviaţie şi în turism, în timp ce clienţii vor avea acces la mai multe servicii low cost.

Zborul spre Doncaster Sheffield va deveni operaţional din data de 13 iunie (luni şi vineri), cel spre Malta şi Malmo din 14 iunie (marţi şi sâmbătă), iar cel spre Malaga din 15 iunie (miercuri şi duminică).

Noua rută din Cluj Napoca va fi operată din data de 25 iulie, în zilele de luni şi vineri.

Biletele pentru noile rute pot fi deja achiziţionate pe site-ul companiei, wizzair.com, la preţuri începând de la 129 lei, un singur zbor, cu toate taxele incluse.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 46 aeronave Airbus A320 de la 17 baze, pe 300 de rute care asigură legătura între 95 de destinaţii din 35 de ţări.

La Wizz Air, o echipă de 1.700 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute făcând din Wizz Air alegerea preferată a 13,5 milioane de pasageri în 2013.

SURSA: Agerpres