Temperaturi anormale pentru această perioadă a anului. Ieri s-au înregistrat maxime de 14 grade în partea de sud a țării, în timp ce la munte a fost predominat ploios.

În ceea ce privește următoarele zile, ANM a anunțat temperaturi plăcute, însă va fi predominat ploios în majoritatea regiunilor din țară.

Luni, cei care locuiesc în sudul țării se vor putea bucura de vreme frumoasă pe parcursul întregii zile. În partea de vest și nord vest a țării, cerul va fi parțial noros și va ploua pe arii extinse, în special seara şi noaptea.

În celelalte regiuni ale țării, cerul va fi temporar înnorat, iar probabilitatea de ploaie redusă. La munte, în Carpaţii Occidentali, la altitudini mari, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 6 şi 14 grade, iar cele minime, între -3 şi 7 grade. Izolat va fi ceaţă.

La capitală vremea se menține plăcută. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…13 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.

Pe parcursul săptămânii, valorile termice se vor situa în continuare peste cele caracteristice perioadei. Local şi temporar va ploua în majoritatea zonelor, iar la munte sunt prognozate lapoviţe şi ninsori.