Desigur, depinde foarte mult de profilul companiei și de raritatea persoanelor care cunosc o anumită limbă străină. Însă, în funcție de compania angajatoare, de poziție și de specializarea candidatului, salariile pentru cunoscătorii limbii italiene pornesc de la aproximativ 400 de euro net pe lună și pot depăși 600 de euro net lunar.

Platforma de joburi online eJobs.ro pune la dispoziția persoanelor care vorbesc limba italiană aproape 1.300 de oferte de locuri de muncă.

Iată câteva oferte de joburi destinate cunoscătorilor și vorbitorilor de limbă italiană în diferite orașe ale țării.

O companie italiană de outsourcing de servicii angajează în această perioadă aproape 200 de operatori call center cu un nivel bun de cunoaștere a limbii italiene. Joburile sunt pentru orașe precum Constanța, Craiova, Brăila și Galați. Alte cerințe pentru candidați sunt: cunoașterea minimă a operării pe calculator (Word, Excel), capacitatea de a lucra individual și în echipă pentru atingerea obiectivelor, capacitate de a lucra în condiții de stres. Pentru aceste joburi nu este necesară experiență anterioară de lucru. Salariul se va negocia în urma interviului.

Poți vedea AICI mai multe detalii despre aceste joburi de operatori call center în orașul tău și îți poți depune CV-ul acum.

 

 

O firmă românească în plină ascensiune, cu sediul în București, dorește să angajeze 50 de agenți suport buni cunoscători ai limbii italiene, scris și vorbit, pentru cel mai mare site de vânzări online din lume, Amazon. Candidații trebuie să dețină cunoștințe medii PC, email, navigare internet, Office. Ei au posibilitatea de a lucra de acasă, având conexiune la internet, cu un program foarte flexibil de 4, 6 sau 8 ore, ture de weekend. De asemenea, candidații vor participa la un training intensiv, online, de două săptămâni, plătit integral de companie. Operatorii vor lucra de acasă pentru Amazon Italia. Vor prelua apeluri telefonice, vor răspunde pe email sau chat clienților care au beneficiat de serviciile și produsele site-ului. Salariile pornesc de la 500 de euro pe lună și pot ajunge până la 1.000 de euro.

Află AICI mai multe detalii despre jobul de agent suport pentru Amazon, unde poți lucra de acasă cu 1.000 de euro pe lună. Poți aplica ACUM.

 

 

O companie multinațională specializată în furnizarea serviciilor pentru afaceri pentru clienți din întreaga lume caută 12 cunoscători de limbă italiană care să fie familiarizați cu domenii precum finanțele, suport IT, achiziții și servicii clienți. Joburile sunt pentru București. Pentru aceste joburi este necesară, pe lângă cunoașterea limbii italiene, și cea a limbii engleze. Alte calități necesare sunt: lucrul în echipă, atenție la detalii, orientare către găsirea de soluții, dorința de învățare.

Află AICI mai multe informații despre aceste joburi la o multinațională în București și aplică acum.

 

 

O companie specializată în fabricarea de tâmplărie PVC Rehau angajează trei persoane pentru poziția de reprezentant comercial export în Italia și Franța. Condiția eliminatorie este cunoașterea limbii franceze sau italiene la un nivel avansat. De asemenea, candidații trebuie să aibă cunoștințe de operare PC, abilități de comunicare și negociere. Experiența în vânzări constituie un avantaj. Angajatorul oferă un salariu fix, care va fi negociat în urma interviului, plus un comision din vânzări.

Printre sarcinile jobului se numără:  gestionarea solicitărilor de parteneriat, identificarea și abordarea potențialilor parteneri din străinătate, transmiterea ofertelor de preț și urmărirea concretizării acestora, gestionarea relațiilor comerciale cu firmele partenere, asigurarea serviciilor post-vânzare.

Poți vedea AICI mai multe detalii pe care trebuie să le știi despre jobul de reprezentant comercial export și, dacă ți se potrivește, depune CV-ul chiar acum.