De acum, toţi clienţii business, noi şi existenţi, care optează pentru orice abonament RED se pot bucura şi în roaming de aceeaşi experienţă de navigare online, cu trafic de date inclus în pachetele RED, valabil în 45 de ţări, ce porneşte de la 250 MB pentru noul RED Start şi ajunge până la 2 GB cu noul pachet RED Top.

Mai mult, ca noutate în portofoliul Vodafone, minutele de roaming din pachetele RED Business pot fi utilizate şi pentru apeluri internaţionale, efectuate din străinătate, din şi catre una din cele 45 de ţări din Zona Principală şi Extinsă de roaming. Spre exemplu, un client Vodafone Red Business aflat într-un oraş din Italia poate utiliza minutele de roaming nu numai pentru apeluri efectuate catre România sau Italia, ci şi pentru apeluri către oricare din cele 45 de ţări eligibile.
 
De asemenea, clienţii care călătoresc în străinătate şi folosesc unul dintre noile pachete RED Extra (29 euro/lună), RED (45 euro/ lună) şi RED Top (75 euro/lună), beneficiază, gratuit, de apeluri nelimitate primite în roaming, dacă se află în una din cele 45 de ţări.

Clienţii companii care efectuează des convorbiri internaţionale primesc beneficii suplimentare: minutele naţionale din pachetele White Smart şi White Top pot fi folosite şi internaţional, pe mobil, către destinaţii din Europa. Mai mult, clienţii ce au un abonament RED Start (23 euro/lună) sau superior beneficiază şi de minute dedicate convorbirilor internaţionale, către orice destinaţie.

De asemenea, clienţii pot opta pentru două abonamente noi: RED Start şi White Top. Noul RED Start oferă, pentru 23 euro/lună, apeluri şi SMS-uri naţionale nelimitate, 250 de minute internaţionale şi 400 de minute în roaming, precum şi 750 MB trafic de date naţional, alături de 250 MB trafic de date în roaming.

Utilizatorii pot alege şi pachetul White Top, care oferă convorbiri şi SMS-uri nelimitate în reţea, 300 de minute în orice reţea naţională şi către reţelele internaţionale fixe şi mobile, şi 750 MB trafic de date, pentru 20 euro/lună.