Abonamentele Internet Nelimitat Extra şi Profesional oferă utilizatorilor o viteză de download de până la 43,2 Mbps şi o viteză  de upload de până la 5,76 Mbps, disponibilă, în prima fază, în Bucuresti, Constanţa şi Mamaia.

Mai mult, acoperirea HSPA+ ce permite viteze de download de până la 21,6 Mbps s-a extins la 30 de oraşe, incluzând, în prezent, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Brăila, Bucureşti, Buzău, Cernavodă, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Feteşti, Fundulea, Galaţi, Giurgiu, Iaşi, Isaccea, Mangalia, Oradea, Ovidiu, Piteşti, Ploieşti, Predeal, Satu Mare, Săcele, Sibiu, Slobozia, Târgu Mureş, Techirghiol şi Timişoara.
Promoţional, utilizatorii de laptop-uri, PC-uri sau tablete primesc, de acum, două luni de abonament gratuit, pentru fiecare contract Internet Nelimitat Plus, Extra şi Profesional nou sau prelungit, până la 31 iulie.  

De astazi, utilizatorii pot opta pentru pachetul Standard, cu un tarif de 9 euro/lună (TVA inclus), ce ofera un trafic iniţial de Internet mobil de 2GB. De asemenea, abonamentul Plus, de 12 euro/lună (TVA inclus), oferă trafic inclus de 4GB, iar utilizatorii cu nevoie extinse de navigare online primesc de acum 6GB, la abonamentul Extra, în valoare de 14 euro/lună (TVA inclus).

Mai mult, de acum, Vodafone oferă utilizatorilor şi pachetul Internet Nelimitat Profesional, cu un trafic iniţial inclus de 18 GB, la un tarif de 19 euro/lună (TVA inclus). Utilizatorii primesc gratuit şi un modem ce permite, în cazul pachetelor Extra şi Profesional, viteze de până la 43,2 Mbps.

Clienţii ce optează pentru versiunile Plus, Extra sau Profesional, primesc de asemenea, gratuit, opţiunea Internet Premium, ce oferă acces la servicii tip VoIP. De asemenea, utilizatorii serviciilor de voce mobilă ce încheie sau reînnoiesc abonamente de voce, ce încep de la Mega 8 beneficiază de o reducere de 2,08 euro din preţul lunar al abonamentelor Internet Nelimitat, pentru fiecare contract nou încheiat, pe toată durata abonamentului.