Cu aplicaţia MyVodafone, disponibilă pentru smartphone-urile Android şi, în curând, şi pentru alte sisteme de operare, utilizatorii pot afla costurile şi consumul de voce şi date, prin serviciul Cost Control. În plus, aceştia pot vedea balanţa ultimei facturi, precum şi localizarea magazinelor Vodafone, pe o hartă interactivă. Utilizatorii aplicaţiei vor rămâne constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesând secţiunea Promoţii.

De astăzi, utilizatorii pot vedea, în timp real, vremea din ţară, cu aplicaţia Vodafone Meteo, dezvoltată în colaborare cu Administraţia Naţională de Meteorologie. Aplicaţia furnizează informaţii despre temperatură, presiune, umezeală şi vânt  şi permite utilizatorilor să posteze informaţii despre localizare, temperatură şi status pe reţelele sociale.

Vodafone lansează, începând de astăzi, şi o serie de aplicaţii co-branded. Printre primele titluri promovate în parteneriat cu dezvoltatorii se numără şi unele dintre cele mai cunoscutele aplicaţi din România.

Astfel, cu aplicaţiile co-branded Cinemagia, ComputerGames, Trilulilu şi HomeMade, clienţii au acces la cele mai recente informaţii despre filme, subiectele actuale de pe forumuri, conţinut video generat de utilizatori şi cele mai populare clipuri din România. Abonaţii ce descarcă aplicaţii din portalul Ovi Store beneficiază, de acum, de o modalitate suplimentară de plată, direct pe factură Vodafone. Astfel, fiecare aplicaţie contra cost care este descarcată din Ovi Store va fi trecută pe factură, iar plata se va efectua odată cu achitarea celorlalte servicii furnizate.

Pentru o navigare îmbunătăţită online de pe cele mai populare telefoane mobile, Opera, în colaborare cu Vodafone România, a lansat o nouă versiune a browser-ului Opera Mini Vodafone, ce permite comprimarea traficului de date necesar pentru browsing. În plus, cele mai importante link-uri sunt grupate într-un ecran principal şi pot fi accesate de către utilizatori printr-un singur click, cu aceeaşi experienţă de navigare regăsită la un PC clasic.

Începând de astăzi, Vodafone a lansat şi un concurs dedicat dezvoltatorilor de aplicaţii pentru telefonul mobil din România, cu premii substanţiale. Profesioniştii din industrie sunt invitati să acceseze pagina www.vodafone.ro/oaresepoate, pentru a se înscrie.