Aplicatia “iaBilet” le permite utilizatorilor să își transmită automat biletul, în format electronic, prin email sau SMS, în momentul plății. Pentru acces la evenimentele selectate, utilizatorii trebuie doar să scaneze codul biletului electronic la punctul de acces, cu ajutorul unui dispozitiv de citire. Costul biletului, calculat in Euro la cursul oficial al zilei, este adăugat facturii. Aplicația iaBilet este disponibilă pe smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android și iOS, pentru abonații serviciilor Vodafone.

În prezent, clienții Vodafone beneficiază de sistemul de plată inteligentă, direct pe factură sau din creditul disponibil, în aplicațiile Seenow și Cinemagia, urmând ca, în scurt timp, serviciul să devină disponibil și pentru utilizatorii Zonga și Transport Urban. 

Cu peste 40 de aplicații mobile și peste 3.700.000 de descărcări, Vodafone România dispune de cel mai extins și variat portofoliu de aplicații dezvoltate și susținute de un operator mobil din România. Cele mai populare aplicații din portofoliul Vodafone, ca număr total de utilizatori unici, sunt: Cinemagia, My Vodafone, Seenow, Zonga, Star Taxi, Salvamont, Auto.ro, Transport Urban, Vodafone Protect, Vodafone Cloud și Mobuy.