Vladimir Putin a informat că intenționează să schimbe legislația pentru ca cetățenii ruși să poată adopta orfani din republicile separatist pro-ruse Donețk și Lugansk, chiar dacă copiii respectivi nu au cetățenie rusă.

„Sunt circumstanțe extraordinare și, mi se pare, trebuie să ne gândim nu la întârzierile birocratice, ci la interesele copiilor. Voi faceți propuneri, vom modifica legislația. Vom apela la Duma de Stat, sunt sigur că deputații vă vor sprijini”, a spus președintele rus la o întâlnire cu comisarul pentru Drepturile Copilului din Rusia, Maria Lvova-Belova, potrivit Interfax.

Conform spuselor sale, absența unui pașaport rusesc nu trebuie să interfereze cu adopția și plasarea temporară a orfanilor în Rusia. „De ce numai cu rusă? Cu orice cetăţenie”, a exclamat Vladimir Putin.

Conform informațiilor transmise de Maria Lvova-Belova, 1.090 de orfani din Donețk și Lugansk au fost deja evacuați în Rusia.

„Dacă îmi permiteți, aș continua această lucrare. Am format deja un registru al celor care au acte. Și deja s-ar putea aranja cineva, poate pentru cazare temporară, cineva cu cetățenie rusă”, a adăugat Maria Lvova -Belova.

Oare starea de sănătatea a lui Putin și suferința copiilor ucraineni i-a schimbat mentalitatea? Reamintim că starea de sănătate a liderului de la Kremlin a fost dezbătută de multiple ori în ultima vreme. În acest context, un medic specialist iridolog a analizat trăsăturile faciale și irisul lui Vladimir Putin, pentru a putea vedea cum se simte de fapt.

Vladimir Putin este bolnav? Un medic a aruncat o privire atentă: Are un organism extrem de slăbit

Așadar, specialistul susține că Vladimir Putin ar suferi de afecțiuni urologice și are sistemul imunitar foarte slăbit. Potrivit celor spuse de medicul Alin Ghinea la „Sinteza Zilei”, semnele faciale indică „o persoană care nu mai are un sistem imunitar ce poate să lupte cu o afecțiune în stadiu aproape terminal.”

„Iridologia este o ramură a neurologiei ce interpretează semnele, marcajele și culorile care apar pe iris în vederea stabilirii unui diagnostic. Irisul este o hartă completă a organismului. În iris apar marcaje specifice care pot identifica diverse agresiuni.

Sunt imagini în care nu este machiat. În acele fotografii se observă că în jurul ochilor are o culoare rozalie permanent. De asemenea, buza inferioară este tot timpul uscată și foarte brăzdată. Acestea sunt semne care au o valoare clinică ce pot conduce către afecțiuni în special din zona urologică.

Inclusiv comisurile gurii, cele care sunt în lateral, sunt în jos, ceea ce înseamnă că sistemul imunitar este slăbit și are o forță de protecție a organismului destul de precară”, a declarat medicul Alin Ghinea la Antena 3.

O culoare nedefinită a ochilor denotă un organism extrem de slăbit

De asemenea, specialistul a subliniat că o culoare nedefinită a ochilor denotă „un organism extrem de slăbit”.

„O să explic pe iris. Discutăm despre o structură cu o încărcătură limfatică ce predispune organismul la edeme. Ăsta este unul dintre motivele pentru care în ultima perioadă vedem personajul cu o față inflamată. În ultimele apariții aproape că nu are gât și asta denotă tot o structură limfatică, o inflamație în zona capului.

Să interpretăm irisul ca pe un cadran de ceas. O să vedem în dreptul orei 6 anumite linii negre. Acolo sunt proiectate organele din zona urologică, în special prostata. Atunci când într-o analiză iridologică observăm astfel de semne sunt indicii clare că persoana respectivă are predispoziție la afecțiuni degenerative în sfera urologică. Semnele faciale îmi indică o persoană care nu mai are un sistem imunitar ce poate să lupte cu o afecțiune în stadiu aproape terminal.

Inclusiv culoarea ochilor este un pic ștearsă. În iridologie o culoare nedefinită denotă un organism extrem de slăbit. În pozele mai vechi, acum 15 ani, o să vedeți forma feței mai ovale. Acum forma feței este aproape pătrată”, a completat acesta.