Vlad Voiculescu, amendat pentru că nu purta mască!

Ministrul Sănătății a fost amendat după ce a fost surprins în Parlament fără mască. În aceeași ipostază a fost surprinsă și Raluca Turcan, care a primit o amendă de 500 de lei.

Totuși, amenda acordată ministrului Vlad Voiculescu este de trei ori mai mare: 1.500 de lei.

Informațiile transmise de Poliție

„Direcția Generală de Poliției a Municipiului București vă informează că pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, un membru al Guvernului a fost sancționat contravențional, cu suma de 1.500 lei, pentru neportul măștii de protecție”, transmite Poliția.

Vlad Voiculescu a făcut de râs România

Vlad Voiculescu a făcut România de râs, la nivel european, susțin social democrații. Într-o postare pe pagina de Facebook, PSD îl acuză pe ministrul Sănătății că a greșit tema discuției în timpul unei întâlniri cu miniștrii europeni ai sănătății.

Mai exact, potrivit sursei citate, deși toți ceilalți miniștrii au vorbit pe scurt de Planul European privind Combaterea Cancerului, tema reuniunii, Vlad Voiculescu a vorbit despre pandemia de coronavirus, subiect care era programat pentru ziua următoare.

„Ministrul USR-PLUS, Vlad Voiculescu, ne-a făcut de râs la nivel european. După ce a crezut că îi păcălește pe ceilalți miniștrii europeni ai sănătății, invocând probleme tehnice deși nu urmărea de fapt ședința, Voiculescu a greșit și tema discuțiilor.

Toți ceilalți miniștrii au vorbit pe scurt de Planul European privind Combaterea Cancerului, tema reuniunii, în timp ce Voiculescu a vorbit mult și degeaba despre pandemie, subiect ce era programat pentru a doua zi”, au scris joi seara pe Facebook reprezentanții PSD.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea