e.enciclopedia. Marea carte a cunoasterii, lucrare lansata recent de Editura Litera International, reprezinta o lucrare de exceptie nu numai prin continut, grafica si ilustratii de mare calitate, ci si prin faptul ca este sustinuta de mii de pagini de Internet si un site propriu, creat cu Google. Enciclopedia cuprinde sute de cuvinte-cheie dupa care se pot face cautari pe Internet, mii de site-uri recomandate de Google si zeci de mii de pagini de internet ce vin sa completeze informatiile din carte. Sistemul creat ofera cititorilor posibilitatea sa descarce imagini cu totul deosebite, in mod gratuit, de pe Internet. Acest veritabil manual al mileniului trei este conceput intr-o noua forma de abordare a domeniilor si etapelor importante din istoria omenirii, in asa fel incat cititorii pot gasi structurat cele mai utile informatii si cele mai detaliate imagini referitoare la subiectele abordate din domeniul spatial, al naturii, corpului uman, stiintei si tehnologiei, societatii umane si credintelor, artelor si divertismentului, istoriei etc.

Pentru achizitionare:
Tel./Fax: 021.319.63.93; 319.63.90;

e-mail: [email protected]

< site> www.litera.ro
Sa gasesti atitudinea si cuvintele potrivite nu este intotdeauna usor. Zilnic, ne confruntam cu situatii de comunicare in care este dificil sa… comunici, fapt pentru care relatiile cu cei din jur se complica. Care sunt aceste situatii? Cum se poate adapta comportamentul la fiecare imprejurare? Cum se poate spune un “Nu” hotarat fara a infrunta interlocutorul? Cum se pot exprima dezacordurile sau emotiile? In cartea Rezolvarea dificultatilor de comunicare, Editura Polirom, Fabrice Lacombe prezinta exemple si propune cateva exercitii practice, teste de autoevaluare si fise sintetice, cu ajutorul carora stima de sine, relatiile personale, familiale sau profesionale se pot imbunatati considerabil.
Pentru achizitionare:

Tel.: 0232.21.74.40, e-mail: [email protected];

Tel.: 021.313.89.78; e-mail: [email protected]
Pentru a ajunge unde doriti, trebuie sa stiti unde va aflati in prezent si incotro va indreptati. Cartea Sun Tzu pentru succes, de Gerald Michaelson si Steven Michaelson, Editura Meteor Press este un fel de indrumar asupra felului in care se pot folosi sfaturile pentru succes ale lui Sun Tzu, scrise in Arta razboiului, in jurul anului 500 i.Hr. Scrisa initial pe fasii de bambus, lucrarea lui Sun Tzu este una dintre cele mai vechi lucrari ale omenirii si contine sfaturi adresate imparatilor si generalilor. Adevarurile simple formulate de Sun Tzu s-au dovedit a fi la fel de valoroase de-a lungul tuturor secolelor, dovada fiind republicarea lor in aceasta editie, dupa mai bine de trei milenii. Autorii extrag conceptele-cheie si discuta felul in care ele pot fi aplicate strategiilor practice pentru succesul in viata cotidiana.
Pentru achizitionare:

021.222.33.12;

email: [email protected]