Eugen Teodorovici reacționează la informațiile apărute recent în presă. Președintele executiv al PSD acuză că sunt promovate „fake news” după ce Digi24 a spus că Teodorovici ar purta negocieri cu Victor Ponta pentru a o înlătura pe Viorica Dăncilă de la Palatul Victoria.

„Iată că nu orice breaking news înseamnă real news sau quality news!

Iată că breaking news înseamnă și fake news!

Tocmai ce am aflat, fiind în drum spre Pitești, unde voi participa la CEx PSD Argeș, că au apărut recent în presă informații despre negocierile pe care le-aș fi avut sau le-aș purta acum cu Victor Ponta pentru înlăturarea președintelui PSD, doamna Viorica Dăncilă și pentru preluarea funcției de premier al României.

Binevoitorilor și combinatorilor le transmit că nu și-au găsit nici persoana, nici subiectul.

Oamenilor, fie că sunt sau nu simpatizanți ai PSD, le spun ceea ce le spun și colegilor mei, că un om politic nu are voie să fie motivat în acțiunile sale decât de proiectele cerute de poporul căruia îi datorează alegerea în diverse funcții și niciodată de vreun avantaj oferit de acea poziție în statul român.

Restul e fake”, scrie Teodorovici pe Facebook.

Conform unor surse Digi24, Victor Ponta ar miza pe Eugen Teodorovoci care este supărat că Viorica Dăncilă nu l-a anunțat ca Premier în cazul câștigării alegerilor prezidențiale.