La întrebările jurnaliștilor privind declarației ministrului interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, în legătură cu cei 180 de kilometri de autostradă, Viorica Dăncilă a răspuns tot cu o întrebare: „Aveți un fix cu asta?”.

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, a transmis zilele trecute că în 2019 se vor face 180 de kilometri de autostradă în România.

 „Pentru anul 2019, vom putea să dăm în trafic în ceea ce priveşte autostrăzile 180 de kilometri. Până în momentul de faţă în România avem 807 kilometri de autostradă în trafic. Deci, pentru 2019 am prognozat următoarele autostrăzi care pot fi finalizate ca şi tronsoane: Lugoj-Deva, loturile 3 şi 4 – 43 de km, o secţiune de încă 4 kilometri, Autostrada Sebeş – Turda, loturile 1 şi 2 – 41 km, Ogra – Câmpia Turzii, între Iernut şi Cheţani – 17,9 km, un alt lot între Cheţani şi Câmpia Turzii, de 15,69 de km, Suplacu de Barcău – Biharia – Borş, care-i componentă a Autostrăzii Transilvania – 5,35 km”, a spus Rovana Plumb.

Viorica Dăncilă a părut enervată de jurnaliștii care au întrebat-o despre cei 180 de kilometri de autostradă care ar urma să se facă în anul 2019.

„Aveţi un fix cu asta?”, a întrebat Dăncilă, care a lăsat să se înțeleagă faptul că nu ar fi dispusă să își dea demisia în cazul în care promisiunea făcută de Rovana Plumb nu va fi dusă la îndeplinire. „De ce să-mi dau eu demisia?! Coordonez eu?!”, a răspuns premierul.