În cadrul emisiunii „Gândurile lui Cristoiu” difuzată joi seară, Viorica Dăncilă a afirmat că într-adevăr a făcut greșeli de exprimare, dar că nu asta e important ci ceea ce rămâne. Fostul premier susține că s-a implicat cu adevărat și chiar a făcut lucruri pentru oameni.

În plus, Dăncilă face referire și la alți oameni politici care fac greșeli de exprimare. Aceasta l-a dat exemplu pe președintele României, Klaus Iohannis, însă susține că nu îl acuză pentru greșelile de exprimare făcute.

”S-a lucrat foarte mult la acest lucru. S-a speculat. E adevărat că am făcut greșeli de exprimare. Dar uitați-vă la președinte, la ați oameni politici. Cred că fac șapte-opt greșeli de exprimare. Poate unii vorbesc frumos, poate spun lucruri frumoase, dar important e ceea ce rămâne și eu chiar m-am implicat, am făcut lucruri pentru oameni. Au comentat de la coafuri, la broșe. Orice. Chiar președintele a făcut zilele trecute mai multe greșeli. Nu îl acuz pe președinte. Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli de exprimare. Nimeni nu le zice nimic.”, a spus Viorica Dăncilă, întrebată fiind de ce s-a creat această imagine cum că ar fi proastă.

Cât costă cel mai scump ceas al Vioricăi Dăncilă?

De asemenea, Viorica Dăncilă a ținut să precizeze și despre speculațiile legate de accesoriile pe care le poartă, susținând că nu a avut niciodată un ceas de 20.000 de euro, ci de maxim 800 de euro.

”Toate aceste teme legate de broșe, de ceas, de alte lucruri distrăgea atenția de la alte lucruri legate de candidat”, a adăugat Dăncilă.