Viorica Dăncilă, a declarat, marți, după ședința CEx al PSD, că declarația lui Claudiu Manda, nu a avut ”absolut nicio legătură” cu persoana ei.

În ceea ce privește o discuție cu Claudiu Manda, fostul premier a mai spus că nu a discutat cu el despre aceste declarații însă are deplină încredere în faptul că acesta nu poate să atace un Guvern.

„Am lămurit și acest lucru, pentru că s-a speculat foarte mult. Declarația lui Claudiu Manda – am vorbit și cu Olguța Vasilescu și cu președintele interimar, Marcel Ciolacu – nu a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă. Claudiu Manda nu putea să atace un guvern… În momentul în care faci o afirmație și esti un om puternic, ți-o asumi când faci referire la o anumită persoană”, a declarat Viorica Dăncilă.

 

Ce spune Claudiu Manda

 

Săptămâna trecută, Claudiu Manda a afirmat că partidul nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”. De asemenea acesta a anunțat că îl susține pe Marcel Ciolacu în fruntea PSD.

„Ne interesează să evităm alegerile anticipate nu pentru că ne este frică, ci pentru că am vrea să stea cât mai mult la guvernare cei de la PNL și să arate la termen de ce sunt în stare. Eu cred că Marcel Ciolacu este vulpoiul de care PSD are nevoie în frunte și cred că împreună cu Paul și toți ceilalți putem face o echipă care să ne conducă la victorii la alegerile locale și bineînțeles un rezultat excelent la alegerile parlamentare. (…) La Congres nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs”, a afirmat Claudiu Manda, la conferința de alegeri a organizației județene PSD Buzău.