Viorica Dăncilă a dat de pământ cu liderul Pro România, Victor Ponta. Într-o emisiune la România TV, premierul a susținut că Ponta urăște PSD și că ar vrea să se răzbune în condițiile în care partidul i-a oferit destule.

”Victor Ponta urăște PSD. Am văzut disperarea sa de a lua oameni de la PSD. Urăște partidul ca o răzbunare. Nu știu de ce. Vrea să se răzbune pe PSD. Nu ar avea motive. Partidul i-a oferit destule. El și-a dat demisia din funcția de președinte al partidului într-o perioadă nu prea bună pentru PSD. A dezamăgit pe toți cei care au votat PSD pentru a avea guvernarea. Chiar dacă dumnealui vine cu jigniri… sunt mai puternică decât el. Am avut multe obstacole, dar nu m-am gândit niciodată să demisionez și să-mi dezamăgesc votanții și colegii de partid”, a comentat Dăncilă.

Ea asusținut că atunci când Victor Ponta a candidat, ea a făcut campanie pentru el.

“Am mers din casă în casă”, a arătat Dăncilă.

”Victor Ponta i-a mințit pe toți. Sunt convinsă că și cei care au plecat la PRO ROMÂNIA… o parte din ei regretă. De fiecare dată spune ceva și face altceva. Nu am încredere în el, nici colegii mei nu au! Nu a făcut altceva decât să dezamăgească pe toți. Jignirile sale nu mă ating”, a mai spus Viorica Dăncilă.