Avocatul Gabriel Biriș este partener fondator al firmei, iar Raluca Năstase este partener din 2006. Victor Constantinescu a plecat după 11 ani în companie.

„Ne pare rău că pleacă, dar îi înțelegem și respectăm decizia și îi dorim mult succes în viitorul său rol. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru Biriș Goran și pentru consolidarea unei practici de real estate de top care va continua să fie dezvoltată de Raluca și membri-cheie ai echipei de real estate – Daniela Lazea și Sorin Aungurenci“, a declarat Gabriel Biriş.

La începutul anului 2017 Biriș Goran a acordat consultanță AdamAmerica în achiziția Construdava, o clădire de birouri din zona de nord-est a Bucureștiului, după ce a asistat AdamAmerica în martie 2016 în prima sa tranzacție din România, respectiv achiziția Phoenix Tower, un turn de birouri de 10.000 mp situat în centrul Bucureștiului. În ianuarie 2016, Biriș Goran a asistat Vastint în achiziția unui teren de 48 de hectare situat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu-Sisești. Biriș Goran a oferit, de asemenea, asistență Aberdeen Asset Management Deutschland în vânzarea centrului comercial Auchan Titan, într-una una dintre cele mai importante tranzacții imobiliare în 2015, și a acordat consultanță Pumac în vânzarea unui lot de teren de 21.000 mp către Skanska, în cea mai mare tranzacție din 2015 ca valoare a tranzacției. În 2014, Biriș Goran a reprezentat Raiffeisen Evolution în vânzarea Promenada Mall în cea mai mare tranzacție imobiliară în 2014.