”Da, liderilor pesedisti, stiu, Dragnea e istorie, trebuie sa plece, a ingropat partidul, bla-bla. Daca ati avea bun simt si un dram de onoare, ar trebui sa plecati toti, la pachet, impreuna cu el. Prin lasitatea si slugarnicia voastra, pentru avantaje personale si politice, ale voastre si ale nulitatilor promovate in functii unde nici nu stiau sa citeasca fisa postului, panarame agramate si analfabete, ati girat tot acest dezastru. Azi, la belea, s-a trezit rectitudinea in voi. Ati trecut subit de la „domnu’ presedinte” la „ba, nenorocitule”. Sunteti in egala masura responsabili pentru cel mai tragic si penibil esec din istoria partidului. Faptul ca incercati sa va scoateti pe ultima suta nu va absolva cu nimic de rolul vostru toxic” este mesajul dur al realizatorului de televiziune de la România TV, Victor Ciutacu.

Mai mulți lideri PSD au dat declarații presei prin care au susținut că e de așteptat ca președintele PSD să demisioneze.

Ciutacu susține că decizia magistraților urmează tiparul din cazul lui Adrian Năstase, primul președinte PSD care a făcut pușcărie.

”Nu există înțelegeri oculte făcute cu Securitatea care să fie și respectate; de Securitate, ca să fiu explicit.

Execuția lui Dragnea e pe aceeași rețetă ca la Năstase; inclusiv pedeapsa cu executare pentru cea mai blândă acuzație.”, e mesajul lui Victor Ciutacu.