CFR va suplimenta trenurile care duc pe litoral până pe opt iulie. Oficialii au introdus un tren interregio pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa.

Trenul va pleca din Capitală, din Gara de Nord la ora 11.15 şi va ajunge în Constanţa la ora 13.37, potrivit CFR. Pasagerii sunt atenționați să-și achiziționeze bilet pentru a nu fi taxați suplimentar în tren ți pentru a nu primi amendă.

”CFR Călători informează că pentru adaptarea capacităţii de transport la cererea crescută a publicului călător, în perioada 6 – 8 iulie a.c,  va circula suplimentar un tren interregio pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 11.15 şi sosire în Constanţa la ora 13.37.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

 Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din București Nord) sau să se adreseze personalului nostru din stații.”, a transmis compania într-un comunicat de presă.