RCS & RDS dezvoltă, începând cu 2014, acoperirea reţelei 3G Digi Mobil, ca urmare a câştigarii, prin licitaţie publică, a dreptului de utiliza o nouă frecvenţă radio – 900 Mhz, în plus faţa de frecvenţele actuale de 2100 Mhz.
Compania va îmbunătăţi acoperirea la nivel urban, în principalele oraşe, pentru mai mult de 500 de site-uri dintre cele peste 1.600 ale reţelei noastre.

Clienţii abonaţi la telefonia mobilă Digi vor beneficia de semnal mai bun in exterior şi în interiorul clădirilor, în principalele oraşe. De asemenea, va creşte calitatea serviciilor de voce si date.

Abonaţii RCS&RDS beneficiază de acoperire la nivel naţional pentru serviciile de voce mobilă, în urma  unui acord de Roaming National, încheiat între RCS & RDS şi Vodafone, pe baza prevederilor noilor licente de frecvenţe radioelectrice.

Serviciul de roaming naţional le dă posibilitatea abonaţilor să comunice şi atunci când nu te află în aria de acoperire a reţelei Digi Mobil. Selecţia modului de Roaming Naţional se face automat, fără intervenţia utilizatorului, fără modificari în setările telefonului.

RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia, Spania şi Italia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 250 oraşe din ţară.
RCS & RDS este si prima companie din Romania care a investit in continut media, deţinând singura televiziune de ştiri în format full HD, Digi24 cu 8 staţii locale; 3 canele de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film; 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World; un program de muzică, UTV; şi alte câteva posturi TV locale.