Mii de elevi din Capitală vor merge în tabere la mare, la munte sau în Grecia, în această vară, prin intermediul programelor derulate de Primăria Capitalei.

În acest moment, peste 1.500 de elevi bucureșteni merituoși își petrec deja vacanța în taberele organizate de Primăria Capitalei, prin Proedus, la Costinești, Neptun, Predeal sau în Grecia. Mai mult de 3000 de copii au participat deja până acum la taberele organizate de Primăria Capitalei.

Proiectul Proedus este dedicat elevilor bucureșteni din clasele V – XII cu rezultate școlare și extrașcolare deosebite, precum și elevilor implicați activ în activități de voluntariat, activități sportive sau cultural-artistice.

Iar seria de tabere naționale și internaționale, reunite generic sub denumirea ”Tabăra Elevilor Activi și Merituoși – TEAM 2019” a debutat în luna iunie, iar de atunci, 3.000 de elevi au participat deja la taberele de merit de la Costinești, Neptun, Predeal și Paralia Katerini, Grecia.

Proiectul va continua pe tot parcursul verii, urmând ca, până în luna septembrie, încă 12.500 elevi bucureșteni să meargă în tabere. Taberele au durata de 6, respectiv 7 zile, iar participanții au asigurate gratuit cazarea și masa în regim de pensiune completă sau demipensiune.