Neti Sandu ține o dietă strictă. Așa a reușit ca la 64 de ani să se mențină în formă. Vedeta de la PRO TV a povestit care este ritualul său de îngrijire al pielii și tenului. În plus, a dat detalii despre ce mănâncă în fiecare seară.

Ea nu face sport și nici nu apelează la tratamente sofisticate. Recent, Neti Sandu a dezvăluit rutina ei de îngrijire a tenului. În plus, a dezvăluit regimul alimentar pe care îl urmează.

Neti Sandu și ritualul de îngrijire zilnică

Vedeta Pro TV este adepta produselor naturale. Ritualul său de înfrumusețare constă în câțiva pași simpli.

„E bine dacă cineva poate să ia ceva din ce ofer eu aici.

Din moment ce încă sunt și fac treaba asta, înseamnă că Universul mă lasă, că nu e vorba de șefii mei sau de altceva, e vorba că e undă verde la așa ceva și înseamnă că ceva din mine folosește la ceva, așa mă gândesc, că altfel m-ar retrage de pe piață, știi, ca pe orice produs”, a declarat Neti Sandu pentru Spectacola.

Ea a explicat că important e ceea se întâmplă pe dinăuntrul său. Acolo sunt tot felul de procese, de orientări, de relaționări, cu ce se întâmplă în jurul ei.

„De la asta mă alimentez și în felul acesta întrețin starea mea”, a spus vedeta Pro TV.

Vedeta Pro TV se demachiază în fiecare seară

Celebrul astrolog de la Pro TV este adepta cosmeticelor naturiste. Una dintre regulile respectate de Neti Sandu este aceea de a se demachia în fiecare seară. Neti Sandu nu se culcă niciodată cu fard pe față. Preferă să se dea cu spray cu acid hialuronic și colagen.

„Mă dau cu crema mea cu miere de Manuka, de la Plafar. Am și creme mai scumpe, dar acelea sunt doar de efect, nu hrănesc ca aceasta cu miere de Manuka. Loțiunea micelară este tot cu miere de Manuka”, a comentat aceasta.

Prezentatoarea rubricii Horoscop de la PRO TV a început să se dea cu cremă pe la vreo 40 de ani și ceva pentru că înainte nu suporta. Pe corp face masaj cu ventuze de silicon. Adică se dă cu cremă și apoi plimbă ventuzele, care fac un vacuum. A admis că nu poate face sport. Deși este o fire activă, nu se poate duce la sală.

Dieta cu care se menține în formă

De altfel, Neti Sandu este extrem de atentă și la ce mănâncă. Ea preferă supele, pe care le include în dieta ei zilnică. Ea a dezvăluit că supa de legume e baza. Preferă să mănânce mult legume și evită să opteze pentru mnâcăruri grele, gătite.

„Supa cu legume e baza, și dacă nu mănânc supă, mănânc doar legumele cu ceva, le folosesc ca două feluri de mâncare. Supa o mănânc așa, ca zeamă, cu legume.

Seara mănânc legumele cu ceva, amestec cu puțină brânză sau cu o bucată mică de carne. Nu mănânc ceva greu, nu mănânc mâncăruri gătite că nu mă simt bine, organismul meu nu dorește”, a spus aceasta.