Horoscop azi, 24 septembrie. Zodiile care au un sfârșit groaznic de săptămână

BERBEC Duminica aceasta poți fi rugat să ajuți să organizezi sau doar să participi la unele activități colective, fie că sunt de agrement, un picnic cu prietenii sau o clacă de pregătire a conservelor de toamnă, fie chiar ceva mai elaborat, precum un târg de vechituri sau un maraton, în oraș. Aceste activități extra te pot ajuta să descoperi o nouă perspectivă. Ești dinamic și creativ. Duminică seara nu ar fi recomandabil să faci nimic important, rămâi la activitățile de rutină.

TAUR O zi de duminică care pare favorabilă. Dacă te simți puțin iritat sau nervos, încearcă să îți concentrezi energia asupra activităților care îți plac în mod deosebit. Cei dragi te pot încuraja să îți cultivi pasiunile. E nevoie să mai cedezi frâiele nevoii de control absolut și să nu mai îmbini utilul cu plăcutul, ci să te concentrezi exclusiv pe activitățile de relaxare și de….stimulare a poftei de viață. Fără ea, totul poate părea mai greu de făcut, nu o pierde din vedere!

GEMENI Duminică pare a fi o zi frumoasă pentru interacțiuni sociale variate și educative, decizii sănătoase și durabile… și atracție pentru lux sau frumusețe. Dacă nu ai nimic mai bun de făcut, poți să mergi să vezi o expoziție în oraș, să descoperi un muzeu sau poți accepta o invitație la un cocktail, poți întâlni niște oameni grozavi cu una dintre aceste ocazii. Află cum să flatezi în mod inteligent, oamenii sunt sensibili la admirație, dar suficient de subtili pentru a detecta ironia!

RAC Duminică poate fi culminarea unei perioade mai complexe, când mai multe subiecte care trenează de ceva vreme, pot reveni, brusc, pe ordinea de zi. E posibil să nu fi îndrăznit, în ultima vreme, să dezvălui profunzimea gândurilor tale. Dacă ți se pun întrebări prea personale, te sfiești. De ce să nu-ți spui răspicat, dar nu agresiv, punctul de vedere, nu e nimic rău în a vedea lucrurile diferit. Spune-le celor dragi ce ai pe suflet, ei sunt de partea ta.

Horoscop, 24 septembrie. Zodiile care au un sfârșit groaznic de săptămână

LEU O duminică plină de evenimente. Poate fi o zi frumoasă în care te poți simți mai apreciat, înțeles și luat în seamă. Meritele tale, voința ta constructivă și aspectul tău regal îți pot atrage multe simpatii. Să rămâi o persoană onorabilă, binevoitoare și generoasă, fără a vira către megalomanie, aceasta este provocarea zilei! Seara poate veni cu un mix asortat de probleme urgente, în special în ceea ce privește pregătirile pentru luni.

FECIOARĂ Duminică pare că îți dorești o zi activă. Fie că ai chef de distracţie, iar atunci poți să alegi dansul, favoritul tău, fie de mișcare în aer liber, adică în curte sau în parc. Te bucuri de o atmosferă plăcută, prietenoasă, poți face cu prietenii sau familia unul din faimoasele tale maratoane de bancuri sau de filme de comedie cu actori mai vechi sau mai noi, după gusturi. Pe seară, o veste desăre cineva drag te poate bucura, dacă privești în perspectivă!

BALANŢĂ Dacă treci prin frământări emoționale, duminică nu este ziua potrivită pentru a le aborda, așteaptă până când conjunctura astrală devine mai favorabilă. Astăzi, departe de lumina romantică a lunii, ne aflăm într-un context de calcul, de aprecieri, de critică, cu siguranță constructive, dar adesea pretențioase… Păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi amână deciziile sentimentale şi întâlnirile importante pentru… un an mai bun!

SCORPION Duminică pare să îți facă o oarecare plăcere să rămâi și tu, o dată, singur cu gândurile și dilemele tale. Pare că să-ți ții mâinile ocupate pentru a-ți limpezi gândurile. Atât proiectele tale de bricolaj, cât și introspecția care le acompaniază au șanse mari de reușită! Ai nevoie de mai multă odihnă, recte mai mult somn, ești în urmă rău de tot la numărătoare! Un ceai de tei, o carte relaxantă și hai la nani mai devreme! Poți număra chiar și oi, dacă te ajută!

Horoscop azi, 24 septembrie. Zodiile care au un sfârșit groaznic de săptămână

SĂGETĂTOR În această duminică poate fi momentul să ceri ajutor pentru a depăși mai repede un moment mai greu, supărările și grijile te presează de mult prea multă vreme. Ia în serios semnalele corpului de oboseală cronică, sistemul tău imunitar trebuie întărit. O alimentație mai bogată în fructe și legume proaspete, miere de albine și ceaiuri de plante medicinale românești îți poate reda vitalitatea! Se pot întâmpla unele lucruri, care te pot avantaja pe termen lung!

CAPRICORN Ți-ai propus să recuperezi astăzi unele lucruri care îți stăteau pe suflet. Dacă trebuie să studiezi, să te concentrezi, să planifici sau să verifici, acesta este un moment excelent pentru a performa într-o atmosferă spornică, echilibrată, care ți se potrivește perfect. Poți progresa într-un mod susținut și sârguincios și ar trebui să fii foarte mulțumit la sfârșitul zilei. Totuși, este duminică, pe seară, un film plăcut, neagresiv sau o discuție cu un prieten te pot destinde.

VĂRSĂTOR Dacă ai visat să te rupi într-un fel sau altul de trecut, de condiționări anterioare legate de familie, de obiceiuri, de tradițiile care au ajuns să te sufoce, astăzi poți avea curajul să acționezi în această direcție. Duminică pare că vrei să abordezi ziua cu înțelepciune și relaxare. Astfel, poate fi stabilită o mai bună comunicare între tine și ceilalți și toate ingredientele se pot reuni pentru ca tu să ai momente plăcute și să nu strici relații importante.

PEŞTI Conjunctura astrală poate favoriza, duminică, o atitudine nonconformistă, nevoia de independență și libertate. Atmosfera devine mai intenționată, mai distractivă și te încurajează să ieși în evidență. Dacă incursiunile prin oraș nu vor fi cele mai plăcute, poți avea un sentiment mai bun când vei veni acasă, ideile tale pot fi mai clare, iar moralul tău poate fi mai ridicat. Trebuie să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea.

Horoscop, 24 septembrie. Zodiile care au un sfârșit groaznic de săptămână