N-o să uite niciodată ce sperietură a tras! Un moment al cărui protagoniști au fost concurenta Veronica Mereuță și prezentatorul Pavel Bartoș a ținut-o cu respirația tăiată pe Andra, dar și pe ceilalți membri ai juriului de la Românii au Talent.

Un număr al unei concurente i-a trezit interesul lui Pavel Bartoș. Veronica Mereuță, de 34 de ani, din Chișinău a făcut un număr acrobatic senzațional

Veronica a debutat de la vârsta de doar 4 ani în domeniul acrobațiilor, iar mai apoi a devenit cea mai tânără artistă de circ din Chișinău. A muncit enorm pentru a-și vedea visul devenit realitate și iată că acum culege laurii muncii sale.

Bobonete l-a provocat pe Bartoș

În fața juraților de la Românii au talent, Veronica a venit cu un număr de acrobație. S-a folosi inclusiv de un cerc ridicat la înălțime, iar jurații au fost mai mult decât impresionați de numărul său. Andra cel puțin a spus că momentul a fost unul de-a dreptul perfect.

Situația s-a schimbat atunci când Mihai Bobonete a intervenit. Juratul de la Românii au talent i-a recunoscut concurentei că are o experiență la trapez, însă la cerc nu a încercat niciodată. De asemenea, el a mai adăugat că cel mai probabil Smiley ori Pavel Bartoș s-ar descurca la înălțime.

Pavel Bartoș și-a luat inima în dinți

„Eu am încercat pe trapez. Pe ăsta nu am încercat. Nu le recomand celor care nu au antrenament. Ideea e atunci când te ridică… presiunea… Poate Smiley sau poate Pavel pot sta pe cerc. Eu am experiență de anul trecut.”, a spus actorul din Las Fierbinți.

Și iată că între timp Pavel Bartoș și-a făcut curaj și s-a apropiat de scenă. Veronica l-a invitat pe prezentatorul emisiunii să urce pe cerc, iar acest nu a stat prea mult pe gânduri. Smiley l-a ajutat și el, însă a fost un moment în care Andra s-a speriat cumplit.

Ridicat destul de sus, Pavel Bartoș s-a mișcat, iar toți cei patru jurai au stat cu sufletul la gură, de teamă să nu se întâmple ceva. Momentul s-a terminat însă cât se poate de frumos, iar actorul a fost mai mult decât încântat de întreaga experiență.

”Râdeți voi râdeți, dar atât pot să vă spun. De mult mă chinuia talentul să mă transform în dronă și mereu m-am abținut. Am simțit exact ce simt Superman și Spider-man la pătrat. Dar vă spun cu mâna pe inimă: Scena de la Românii au talent văzută de sus pur și simplu îți taie respirația. (…) Am fost atât de aproape de Dumnezeu”, a spus acesta, îmbrățișând-o pe Veronica la finalul momentului.