Așadar, fratele și cumnata Andrei Măruță s-au întors de curând dintr-un turneu din SUA. Cei doi spun că s-au distrat de minune, după ce și-au luat stea pe Walk of Fame și s-au bucurat de un public numeros.

Mai mult, Aurora și Săndel Mihai au luat în calcul o posibilă mutare în SUA.

Cumnata Andrei a spus că s-ar muta în SUA

„Noi cu engleza de baltă. Cam așa m-am descurcat. Eu fac parte din generația, cred că și soțul meu la fel, ăia care am fugit de la ora de engleză. Erau veșnic vinerea și ultimele ore, și atunci o dăm cu engleza aia”, a declarat cumnata Andrei la Pro TV.

De asemenea, aceasta a explicat că au vizitat multe state și a apreciat foarte mult vizita în Los Angeles.

„Am fost în mai multe state. Am fost în California, Ohio, la New York, Houston, Pennsylvania, Philadelphia. Mi-a plăcut în Los Angeles. M-aș muta acolo. A doua mea țară. Ce-mi place!”, a mai spus cumnata artistei.

Fratele Andrei spune că se poate descurca și fără să vorbească engleza la perfecție

La rândul său, fratele Andrei a spus că s-a putut descurca și fără să vorbească engleza la perfecție. Astfel, a mai spus el, i-ar plăcea să se stabilească în SUA.

„Adevărul este, dacă ai mâini, te descurci oriunde. Eu chiar înțeleg bine engleza și știu majoritatea cuvintelor. Când sunt acolo, nu le mai nimeresc. Eu m-aș muta. Dar nu în L.A. m-aș muta. Cred că mai mult mi-ar plăcea partea de… să fie cald. Ar fi și Miami pe partea cealaltă. Dar și California, ar fi acolo unde era Arnold Schwarzenegger, în Sacramento”, a spus Săndel Mihai.

Fratele Andrei și cumnata acesteia au câștigat câteva sute de dolari la cazino

Totodată, fratele Andrei și cumnata acesteia spun că au avut noroc și în Las Vegas, unde au câștigat câteva sute de dolari la cazino.

„Cei mai mulți bani acolo au rămas. Nu la jocuri. Am băgat și noi vreo 50 de dolari”, a mai spus cumnata Andrei.

„Am băgat 20 și am făcut 400 în cinci minute”, a completat Săndel Mihai.