Irina Loghin a mers la o clinică estetică

Irina Loghin a acordat mereu atenție felului în care arată. Interpreta de muzică populară a oferit des sfaturi de frumusețe. Chiar pe YouTube există un videoclip în care artista oferă pași pentru păstrarea prospețimii tenului.

Acum, interpreta de muzică populară a fost văzută în timp ce ieșea dintr-o clinică estetică din București. Se pare că Irina Loghin preferă acum să apeleze la ajutorul specialiștilor.

Potrivit imaginilor publicate de mediaflux.ro, vedeta a fost surprinsă în timp ce purta o rochie lungă, de culoare albastră. Fiind încă destul de cald, rochia era dintr-un material vaporos.

După ce a ieșit de la clinică, Irina Login a făcut o plimbare pe jos.

Irina Loghin
SURSA FOTO: mediaflux.ro

Irina Loghin se plimbă des

Interpreta de muzică populară a mai spus că urmează o dietă vegetariană. De altfel, ea a mai precizat că îi place foarte mult să meargă pe jos.

La un moment dat, ea a povestit că și atunci când se afla în turnee pleca să se plimbe. De cele mai multe ori, plimbările sale durează o oră – o oră și jumate.

„Asta făceam acasă, dar când mergeam în turneele noastre în zona de nord a Moldovei, două ore până la spectacol, eu o tăiam prin comunele de pe acolo. Mă plimbam o oră, o oră și jumătate, după aceea mă întorceam la sală”, spune Irina Loghin.

Mișcarea, mai bună decât medicamentele

De asemenea, îndrăgita interpretă de muzică populară a mai spus că mișcarea este mult mai bună decât medicamentele.

Totuși, ea spune că nu s-a referit la pastilele prescrise de medici.

”Deci, mișcarea este cea mai sfântă. Este de 100 de ori mai bună decât medicamentele. Normal că trebuie să iei medicamentele care îți sunt recomandate de doctor, dar, ca sănătate, mișcarea”, spune vedeta.

Irina Loghin a mai spus că este foarte important să faci mișcare nu să stai să anchilozezi. Interpreta de muzică populară a mai precizat că se plimbă chiar și atunci când are dureri de la cartilaje.

”Nu sta acasă să anchilozezi. Eu am ajuns la o vârstă când au obosit și cartilajele și toate, dar chiar cu dureri, plec așa, suport durerea, câteodată destul de mare”, a mai precizat aceasta.

Secretul Irinei Loghin pentru un somn odihnitor

Artista a împărtășit secretul ei pentru a obține un somn mai odihnitor. Irina Loghin confecționează o pernă liniștitoare din țesătură de bumbac și o umple cu flori de levănțică sau de tei atunci când acestea sunt de sezon, ajutând-o să se bucure de o noapte liniștită de odihnă.

În timp ce împărtășea această tehnică, Irina Loghin și-a amintit de copilăria sa, petrecută la țară, lângă o pădure de tei din apropierea casei sale. În timpul acestei discuții, ea a menționat, de asemenea, cu drag, aprecierea profundă a tatălui ei pentru lavandă.