Probleme în paradis pentru Mirela Vaida?!

Mirela Vaida, „nemulţumită” de soţul său: S-a dus cu liniştea mea…

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 are o carieră de succes şi o familie minunată, însă asta nu înseamnă că nu există şi motive de nemulţumire.

De data aceasta, persoana care a „supărat-o” pe Mirela Vaida pare a fi chiar soţul ei, Alexandru. Cum s-a ajuns aici? Ei bine, totul a plecat de la cel mai recent cadou pe care bărbatul şi l-a făcut singur.

Aşa cum a împărtăşit chiar Mirela Vaida pe reţelele de socializare, este vorba despre o nouă motocicletă pe care şi-au fi cumpărat-o soţul vedetei. Ea a postat o imagine pe contul său de socializare, alături de mesajul „A venit… S-a dus cu liniştea mea…”

Sursă: Instagram, Mirela Vaida

Din fericire pentru soţul său, Mirela Vaida a mărturisit apoi că îşi iubeşte foarte mult soţul şi va face un compromis de dragul acestuia, astfel că motocicleta va putea să rămână.

Urmează copilul cu numărul 4 pentru Mirela Vaida?!

Mirela Vaida şi Alexandru sunt căsătoriţi de peste 13 ani şi au împreună trei copii. Într-un interviu acordat cu câteva luni în urmă, vedeta vorbea despre un al patrulea copil, recunoscând că şi l-a dorit la un moment dat.

„Să știi că mi l-am dorit, dar nu a fost să fie. Acum stăm să ne mai gândim de două ori. Eu am 40 de ani, soțul meu are 44 și încă nu l-am scos pe cel mic din pampers. Încă mai avem accidente cu el noaptea pentru că uită să ne ceară să meargă la toaletă.

Zicem: “Dacă nu l-am scos pe el din pampers, cum o luăm de la capăt?”. Nu mai avem nervi, vrem să ne bucurăm de ei, să se îmbrace singuri, să ne putem descurca. Vrem să îi lăsăm singuri acasă, să ieșim la un restaurant, ceea ce nu se întâmplă.

Atunci, stai și te gândești: “Când îi mai faci, când îi mai crești, când te mai bucuri de ei?”. Dar nu am zis nu, doar ne gândim că poate că dacă Dumnezeu nu a vrut să ni-l dea, știe El mai bine.

Însă, dacă se întâmplă, liniștită îl fac, nici nu mă gândesc. Ba chiar îmi doresc gemene ca să avem mai multe femei în casă”, spunea Mirela Vaida pentru Ego.ro.