Dragoș Bucur a fost la un pas de moarte, în adolescență. Dragoș Bucur a povestit totul în podcastul lui Bobonete. Una dintre cele mai mari probleme s-a petrecut în adolescență. De altfel, el era un copil care le-a dat mari bătăi de cap părinților. La șapte ani, actorul îi imita pe adulții din jur care fumai, dar pentru că nu avea țigări, rula în foi de ziar iarbă de pe jos și fuma în spatele blocului.

Juratul de la „Românii au talent’ a dezvăluit lucruri nespuse până acum despre copilăria sa.

‘Sunt născut în `77 și mama mai zice din când în când că de aceea sunt așa de zguduit. Nu am fost cel mai cuminte copil din lume, îți dai seama. Pur și simplu eram zdrăngănit, îmi plăcea să fac lucruri pe care dacă le fac acum ai mei, sar de cur în sus. Să știi că de multe ori îi las fix din cauza asta. Discut de multe ori cu Dana pe tema asta și îi explic că și eu făceam la fel. Îmi este rușine de mine când mă uit în oglindă. Nu pot să spun acum nu face chestia asta, când eu știu că făceam”, a spus el.

Dragoș Bucur făcea clătite cu pastă de spălat vasele

Actorul a susținut că nu făcea chestii grave. Unele, privite astăzi, par chiar amuzante. Dragoș Bucur le făcea prietenilor clătite cu pastă de spălat vasele.

„Chemam prieteni pe la mine și întindeam masa cu alea. La un moment dat, un prieten Japonică nu a vrut să mănânce că și-a dat seama. Am mâncat și eu din ele ca să îl conving (n.r. râde). Făceam niște răutăți din astea gratuite. Mi-a povestit fiica mea, Sofia, că a început să facă chestii asemănătoare’, a mai istorisit Bucur.

S-a îmbătat atât de rău încât a fost la un pas de moarte

Juratul de la PRO TV a mărturisit că, la un moment dat, s-a îmbătat atât de rău încât era a fost la un pas de moarte.

„Eu tot vorbesc cu fiica mea care a tot crescut, acum are 16 ani. Ce înseamnă alcoolul, ce înseamnă țigările, drogurile. Eu sunt anti consum de substanțe interzise. Este nasol, mai ales că am aflat că majoritatea tinerilor consumă. În acest context i-am povestit că odată, cred că aveam vreo 17 ani, m-am îmbătat atât de tare că la un moment dat mi-am dat seama că eram într-unul dintre cele mai înalte hoteluri din Jupiter… 14 etaje.

Și mergeam pe terasă, sus, pe marginea aceea de 10 centimetri, la două noaptea. Mergeam pur si simplu… eram un zeu. Beat rău de tot. Dumnezeu a avut grijă de mine ca eu să nu fac pasul acela pe care, în mod normal l-aș fi făcut strâmb fără nicio problemă la cât de beat eram. Cred că aceea a fost cea mai mare prostie pe care am făcut-o”, a spus Dragoș Bucur.